OK

OK Cancel

Thank you

Close

Efikasna nega za kosu za muškarce sa Vichy Dercos Aminexil MEN

Linija proizvoda protiv opadanja kose Aminexil MEN sastoji se od tri inovativna proizvoda, a uz karakterističan hashtag #DaSamBaremZnao poznati „ćelavci“ podelili su svoje iskustvo gubitka kose

Slobodan Stefanović

Gubitak kose je Ahilova peta mnogih muškaraca i tema o kojoj nerado govore, jer osim mogućih zdravstvenih problema ukazuje i na ono na šta su oba pola osetljiva – starenje i gubitak mladalačkog izgleda. Godine, naravno, ne moraju da budu glavni krivac slabljenja i gubitka kose, tu su i fiziološki uzroci kao što su hormoni i nasledni faktor, ali i sveprisutni stres, štetno UV zračenje i zagađenje iz okoline, naročito u urbanim sredinama. Posledice su oštećenja folikula dlake i vlakna, kao i postepena degradacija rasta kose, koja je, zahvaljujući sprovedenim istraživanjima, otkrivena kod velikog boja muškaraca.

Goran Astaloš

Sve ovo su u praksi potvrdili glumac, autor i voditelj popularnog kulinarskog šou programa „Mr. Kitchen“  Slobodan Stefanović i novosadski influenser Goran Astaloš, koji su sa dozom humora i šalom na vlastiti račun na svojim profilima na društvenim mrežama podelili iskustvo o prvim znacima gubitka kose i postepenom prihvatanju nove slike u ogledalu. Na fotografijama koje možete pogledati na Slobodanovom i Goranovom profilu, osmesi sijaju barem koliko i njihovo teme! Uz #DaSamBaremZnao u kratkom roku momci su prikupili mnoštvo solidarnih muških lajkova.

Ipak, da ne bude sve tako crno, pobrinuo se Dercos sa svoja tri proizvoda protiv opadanja kose iz linije Aminexil MEN.

Intenzivni tretman namenjen muškarcima sa prvim znacima gubitka kose, koji se ciljano nanosi ujutru ili uveče na područje opadanja kose (zalisci ili teme). Njegova gelasta struktura omogućava lako nanošenje na vlasište, a osim što jača vlakno kose, u roku od šest nedelja dokazano usporava opadanje kose na ciljanim zonama.

Za muškarce sa proređenom kosom po čitavom temenu u ponudi je Aminexil MEN pena trostrukog delovanja koja trenutno zadebljava vlas i daje strukturu, a njena lagana i prozračna penušava tekstura omogućava lako nanošenje čak i na osetljivo vlasište. Kosa je u trenutku oblikovana i spremna za izlazak iz kuće ka svakodnevnim obavezama.

Kao odlična dopuna Aminexil MEN intenzivnom tretmanu ili peni, tu je Aminexil MEN energetski stimulirajući šampon sa kreatinom za revitalizovano vlasište i jaču i gušću kosu. Pogodan je za korišćenje više puta nedeljno.

Teško je ostati ravnodušan na sve ove dobre vesti? Podelite fotografiju svoje „frizure“ uz #DaSamBaremZnao i pridružite se pokretu ponosnih ćelavaca, koji znaju da je to samo forma, a ne sadržaj. A ostali, koji imaju kosu i ne žele da se od nje rastanu – odaberite Dercos jer #kosabiradercos!

VAŠA RUTINA

 • aminexil-men-energetski-sampon-vichy; sampon-dercos; sampon-opadanje-kose; sampon-celavost; sampon-celavljenje; sampon-gubitak-kose; sampon-proredena-kosa; sprecavanje-celavosti; nasledna-celavost; retka-kosa; stimulacija-rasta-kose

  DERCOS

  Aminexil MEN energetski stimulirajući šampon

  Šamponiranje

  Stimulirajući šampon, dodatak tretmanu protiv opadanja kose

 • Najčitanije

  Vitamin C - tajna blistave kože?

  Sastojci

  Vitamin C - tajna blistave kože?

  Užurban način života utiče na epidermis i ten čini umornim i bez sjaja. Ali, da li ste znali da jedan od najpoznatijih vitamina može biti ključ blistave kože zdravog sjaja? Bacićemo pogled na revitalizujuća svojstva vitamina C.


  Pročitaj članak

  PRAVILNA ISHRANA U FUNKCIJI ODRŽAVANJA ZDRAVLJA U MENOPAUZI

  Reč stručnjaka

  PRAVILNA ISHRANA U FUNKCIJI ODRŽAVANJA ZDRAVLJA U MENOPAUZI

  Pravilna ishrana važan je faktor u održavanju zdravlja organizma. Kao što pogrešna ishrana može da dovede do bolesti, tako i pravilna ishrana može da pomogne unapređenju zdravlja i vitalnosti ljudskog organizma. Kojim namirnicama možete da povećate kvalitet života u periodu menopauze? Pročitajte intervju s prof. dr Brankom Jakovljevićem, subspecijalistom ishrane na Medicinskom fakultetu u Beogradu i saznajte kakvo je mišljenje stručnjaka.

  Pročitaj članak

  go to top