NOVO  Ključne informacije o kolačićima na našim stranicama. Pročitajte više   OVDE SADA.

Ako ne preduzmete ništa, to će se tretirati kao prihvatanje kolačića.

Zatvori

getGeoIPCountryCode = SiteAppCode = RS Test : 'RS/'

Vichy se obavezuje da će poštovati poverljivost ličnih podataka dobijene putem ovog formulara. Lični podaci prikupljeni pomoću ovog formulara biće korišćeni isključivo od strane kompanije Vichy za obradu vašeg naloga, kao i za obradu podataka o mišljenju potrošača.

Vi imate pravo pristupa, ispravljanja i povlačenja svih podataka koji se na vas odnose. To pravo možete iskoristiti u svakom trenutku slanjem e-maila na sledeću adresu [email protected]

Imate pravo da u svakom trenutku saznate sve o našoj politici zaštite ličnih podataka kao i o  ostalim pravnim odredbama.

OK

OKCancel

Thank you

Close

Da li Vaš posao utiče na Vašu kosu?

Da li Vaš posao utiče na Vašu kosu?
 • favoris

Postoji veza između stresa i gubitka kose. Da li ste zarobljeni u začaranom krugu previše posla, premalo sna, nedovoljno ljubavi i još manje kose?

Tokom perioda velikog stresa, kao što su mnogo obaveza na poslu, porodični život, u kombinaciji sa usamljenošću ili frustracijma, može se desiti da tokom četkanja ili tuširanja nalazite pramenove kose veće nego uobičajeno. To za Vas može biti znak upozorenja da smanjite tempo ili da počnete da koristite neke domaće meleme koji će Vam pomoći da se nosite sa svom dinamikom u okruženju. To će, takođe, smanjiti i rizik od glavnih bolesti povezanih sa stresom.

Začarani krug stresa na poslu

Ako opadanje Vaše kose postane upadljivo, to će dramatično uticati na Vaše samopouzdanje i još više će Vas dovoditi u stanje stresa, što će ispunjenje Vaših profesionalnih i ličnih ciljeva učiniti još težim. Na sreću, poput većine drugih simptoma stresa (opstipacija, glavobolja, nesanica, odsustvo libida) skoro svako opadanje kose je privremeno, zato pokušajte da ne brinete previše o ovom problemu. Fokusirajte se na pozitivne promene kako biste unapredili osećaj blagostanja i Vaša kosa bi trebalo da se vrati svojoj normalnoj gustini.

Preispitajte svoju ishranu

Ako ručate i uporedo radite – ili čak preskačete ručak – to će Vaše telo lišiti niza hranljivih sastojaka koji su Vam potrebni, i vidljivo će uticati na Vašu kožu i kosu. Napravite pauzu, jer ne da će to samo poboljšati Vašu efikasnost, već će sigurno poboljšati Vaše opšte zdravlje. Odlučite da napravite pauzu za ručak, sa nemasnim proteinskim izvorima, poput onima u ribi, sa svežim povrćem i zelenim povrćem bogatim gvožđem. Izbegavajte brzu hranu, a za užinu uzmite nezasoljene orašaste plodove, koji su prepuni zdravih proteina i minerala, koje će Vaše telo, a posebno kosa, voleti.

Prioritet dajte svom snu

Ako ste poslovno ili emocionalno preopterećeni, ako Vas porodične brige noću drže budnima, sve ovo utiče da Vaše telo ne može dovoljno da se regeneriše. Probajte da se opustite uz kupku, popijte umirujući čaj od kamilice pred spavanje – i lezite što je ranije moguće.

Probajte kozmetičko rešenje

Vichy je stvorio novi Aminexil Clinical 5 tretman protiv opadanja kose. Korisnici koji su ga probali ustanovili su da je opadanje kose smanjeno kod 96% ispitanika, bez obzira na tip opadanja kose. Redovna masaža glave i svakodnevno nanošenje pojačavaju dejstvo ovog tretmana.

Naši kultni proizvodi

 • 20816AMINEXIL CLINICAL 5 - Žene523DERCOSHAIR CARETretmani za kosuNega protiv opadanja kose
  AMINEXIL CLINICAL 5 - Žene
 • 20817AMINEXIL CLINICAL 5 - Muškarci57DERCOSHAIR CARETretmani za kosuNega protiv opadanja kose
  AMINEXIL CLINICAL 5 - Muškarci
 • 7760Energetski šampon protiv opadanja kose
  56DERCOSHAIR CAREŠamponiranjeNega protiv opadanja kose
  Energetski šampon protiv opadanja kose
 • Najčitanije

  go to top