OK

OK Cancel

Thank you

Close

BORE SMEJALICE: KAKO UBLAŽITI BORE OKO USANA?

Ove bore mogu biti znak Vašeg životnog žara, ali i sinonim kože koja stari. Ali umesto da prestanete da se smejete, naučite kako da ublažite bore oko usana.

Danas su četrdesete nove tridesete. To je vrhunac svih naših želja i naših energija. Izlasci sa prijateljima, novi časovi joge, otkrivanje užitka trčanja, porodice, napredovanja... Ali ponekad se pred ogledalom, krišom, oko Vašeg osmeha javljaju te male bore i čine Vas ozbiljnijima. Iz tog razloga ih dermatolozi nazivaju "borama tuge". Zašto da izgubite kontrolu nad svojim osmehom kada možete da suzbijete znakove starenja dobrom rutinom nege protiv bora - zašto da se Vi zadnji ne smejete?

Osmeh bez straha od bora

Savet urednika: odaberite odličan režim hidratacije, kako biste svakodnevno popunjavali kožu. Kako da odaberete najbolju negu lica u cilju smanjenja izražajnih bora oko usana? Za efikasnu strategiju fokusirajte se na formule obogaćene hijaluronskom kiselinom. To je aktivni sastojak koji dermatolozi preporučuju za popunjavanje i hidrataciju kože. Nije slučajnost da je posle botoksa hijaluronska kiselina novi hit među injekcijama i da je upotreba tih tretmana u porastu. U Vašem serumu ovaj "senzor za vodu" omogućava koži da zadrži svoju fleksibilnost i elastičnost usporavajući pojavu bora smejalica.
Vrhunske anti-age formule nadahnute su i prirodom: odaberite one sa sastojcima poput ramnoze, biljnog monosaharidnog šećera odabranog među 50 drugih molekula zbog svojih jedinstvenih anti-age svojstava za jačanje strukture kože i delovanja na znakove starenja.

Bore smejalice: ograničavanje uticaja faktora koji deluju na kožu

Glavni krivci: sunce leti, hladnoća zimi, zagađenje tokom cele godine, pušenje, stres - postoje brojni faktori koji narušavaju Vaš osmeh. Koža iz dana u dan gubi elastičnost i fleksibilnost i nastaju bore. Kad napunite 40 godina, vreme je da uložite u anti-age negu jer, nažalost, ni 24 sata (i dobro prospavana noć) više nisu dovoljni da se koža obnovi od štetnih uticaja. Prema transkriptomičnom ispitivanju* koži koja stari potrebno je 5 puta duže za obnovu nego mladoj koži. Ova biološka realnost može da se uspori uvođenjem stručnijeg gesta u rutinu nege kože, poput seruma visoke koncentracije aktivnih sastojaka.

Bore smejalice: rešenja za korekciju kad se jednom pojave

Posle 45. godine, kada su bore oko usana sve vidljivije, vreme je za snažnu anti-age rutinu kao npr. serum+dnevna krema ujutru i serum+noćna krema uveče. Ne zaboravite osetljivo područje oko očiju kome će da odgovar ciljani proizvod sa posebnim aplikatorom. Ovi aktivni sastojci koji kožu čine glatkijom, daju punoću, popunjavaju bore i toniraju, Vašoj koži pomažu iznutra. U tu svrhu ne postoji ništa bolje od hijaluronske kiseline (zvezde u borbi protiv starenja) i ramnoze (čija je efikasnost dokazana putem nekoliko kliničkih ispitivanja na 1.500 žena). U serumu Liftactiv 10 Supreme nalazi se visoka koncentracija ova dva sastojaka. Posle 4 nedelje svakodnevne primene 71% žena primećuje da su bore vidljivo smanjene.** Dokaz da smo zajedno jači.   

3-minutna dnevna gimnastika lica za smanjenje bora oko usana

I na kraju, naučite ispravnu rutinu nanošenja Vaših anti-age proizvoda za najbolje rezultate.

INSIDE-IMG--LAUGHTER-LINES• Protiv nazolabijalnih bora

Stisnite sa tri prsta kožu oko bore (u uglovima usana) tako da je palac ispod nje i držite. Krećite se duž bore laganim pokretima poput štipanja. Kada dosegnete nivo nosa, klizite ispruženim prstima čvrsto u smeru prema spoljnom rubu lica, od centra prema ušima.

Ponovite 3 puta sa svake strane.

INSIDE-IMG--LAUGHTER-LINES-2• Protiv vertikalnih linija oko usana

Pomoću kažiprsta i jagodice palca lagano i sitno štipajte kožu oko usana u smeru uspravnom na bore iznad gornje usne.

Ponovite 3 puta uz gornju usnu.


* Studija poznavanja kože, Istraživački centar L'Oréal, 2015.
** Upitnik sa samoocenjivanjem (52 žene) u sklopu kozmetokliničke platforme (40 žena) .

Objavljeno

VAŠA RUTINA

Best-seller

liftactiv-supreme-dnevna-nega-za-normalnu-mesovitu-kozu; ucinkovita; krema-protiv-bora; lifting-dejstvo; za-lice; vichy; korekcija-bora; ucinak-liftinga; duboke-bore; zatezanje; hranjiva; hipoalergena

Dnevna nega za korekciju bora i čvrstine kože - normalna do mešovita koža

( 3 comments )

liftactiv-supreme-night-vichy-nocna-nega; protiv-bora; 40-godina; gubitak-cvrstoce; duboke-bora; bore-smejalice; lifting-dejstvo; zatezanje; hranjiva; za-lice; ramnoza

SUPREME NIGHT
Noćna nega za korekciju bora i čvrstine kože

( 3 comments )

go to top