OK

OK Cancel

Thank you

Close

Aquakeep®: Idéalia rešenje za mešovitu kožu

Nova tehnologija za mešovitu kožu

Aquakeep®: Idéalia rešenje za mešovitu kožu

Kad ste u potrazi za najboljom hidratantnom negom za mešovitu kožu, znate da je nemoguća misija da se istovremeno rešite masnoga sjaja, zadržite dragocenu vlagu i ujedno delujete na znakove starenja. Iz tog razloga je nova Idéalia gel-krema za mešovitu do masnu kožu tako revolucionarna jer nudi najbolje rešenje za probleme mešovite kože. Njena patentirana Aquakeep® tehnologija sadrži mikrosfere koje mogu da apsorbuju značajnu količinu vode - i do 100 puta veću od svoje težine. Koji je rezultat? Koža je vidljivo meka i osvežena. 

Matirajući, puderasti efekat: DA svežini, NE masnom sjaju

U kontaktu sa površinom kože Aquakeep® progresivno oslobađa vodu i daje Vam trenutni osećaj svežine. Ali kako zaustaviti masni sjaj?  Evo zašto je gel-krema dvostruko inovativna: ima puderasti efekat i uklanja masni sjaj, a koža ostaje čista i matirana. Nije reč o uobičajenom puderastom efektu koji daje umoran izgled bez zdravog sjaja; naprotiv, Vaš ten je posvetljen, gladak, mek i podmlađen.

Nagradite svoju kožu svežom teksturom

Nagradite svoju kožu kremastom, a opet laganom teksturom gel-kreme koja nudi svež i baršunast osećaj. Dugotrajno kontroliše masni sjaj i omogućava lako nanošenje šminke i njenu postojanost.  Uz Idéalia gel-kremu Vaša koža je blistava i sveža, i to bez masnoga sjaja. Uskoro ćete iz prve ruke otkriti zašto je ovo najbolja anti-age hidratantna nega za masnu kožu.

Aquakeep®: Idéalia rešenje za mešovitu kožu

Aquakeep®: Idéalia rešenje za mešovitu kožu

Najčitanije

Vitamin C - tajna blistave kože?

Sastojci

Vitamin C - tajna blistave kože?

Užurban način života utiče na epidermis i ten čini umornim i bez sjaja. Ali, da li ste znali da jedan od najpoznatijih vitamina može biti ključ blistave kože zdravog sjaja? Bacićemo pogled na revitalizujuća svojstva vitamina C.


Pročitaj članak

go to top