OK

OK Cancel

Thank you

Close

Aquakeep®: Idéalia rešenje za mešovitu kožu

Nova tehnologija za mešovitu kožu

Aquakeep®: Idéalia rešenje za mešovitu kožu

Kad ste u potrazi za najboljom hidratantnom negom za mešovitu kožu, znate da je nemoguća misija da se istovremeno rešite masnoga sjaja, zadržite dragocenu vlagu i ujedno delujete na znakove starenja. Iz tog razloga je nova Idéalia gel-krema za mešovitu do masnu kožu tako revolucionarna jer nudi najbolje rešenje za probleme mešovite kože. Njena patentirana Aquakeep® tehnologija sadrži mikrosfere koje mogu da apsorbuju značajnu količinu vode - i do 100 puta veću od svoje težine. Koji je rezultat? Koža je vidljivo meka i osvežena. 

Matirajući, puderasti efekat: DA svežini, NE masnom sjaju

U kontaktu sa površinom kože Aquakeep® progresivno oslobađa vodu i daje Vam trenutni osećaj svežine. Ali kako zaustaviti masni sjaj?  Evo zašto je gel-krema dvostruko inovativna: ima puderasti efekat i uklanja masni sjaj, a koža ostaje čista i matirana. Nije reč o uobičajenom puderastom efektu koji daje umoran izgled bez zdravog sjaja; naprotiv, Vaš ten je posvetljen, gladak, mek i podmlađen.

Nagradite svoju kožu svežom teksturom

Nagradite svoju kožu kremastom, a opet laganom teksturom gel-kreme koja nudi svež i baršunast osećaj. Dugotrajno kontroliše masni sjaj i omogućava lako nanošenje šminke i njenu postojanost.  Uz Idéalia gel-kremu Vaša koža je blistava i sveža, i to bez masnoga sjaja. Uskoro ćete iz prve ruke otkriti zašto je ovo najbolja anti-age hidratantna nega za masnu kožu.

Aquakeep®: Idéalia rešenje za mešovitu kožu

Aquakeep®: Idéalia rešenje za mešovitu kožu

go to top