getGeoIPCountryCode = SiteAppCode = RS Test : 'RS/'

OK

OKCancel

Thank you

Close

Antioksdativno delovanje ,,zlatnog korenja"

Antioksdativno delovanje ,,zlatnog korenja"

Bajkalska kapica je biljka iz kineske pokrajine Šanksi koja je izložena izuzetno hladnom vremenu i intenzivnom UV zračenju. Izložena ovako grubim uslovima, bajkalska kapica je morala da postane vrlo otporna kako bi preživela.

Tako je i njeno korenje postalo neverovatno snažno i dobilo je naziv ,,zlatno korenje".


Već 2.000 godina je bajkalska kapica jedna od ključnih biljaka u tradicionalnoj kineskoj medicini, a Laboratorije Vichy su je odabrali među hiljadama biljaka koje postoje u Kini zbog njenog sveobuhvatnog delovanja koje štiti kožu od oksidacije, UVA zraka i zagađenja. 

Laboratorije Vichy su dokazale njene neverovatne antioksidativne osobine, kao i da je spektar tog delovanja jači od onog kod referentnih molekula poput vitamina C i vitamina E.

BAICALIN: Antioksdativno delovanje ,,zlatnog korenja"

Naši kultni proizvodi

 • 1-vichy-slow-age-dnevna-nega-fluid-za-lice-anti-age-starenje-hidratacija-protiv-bora–krema-za-lice-spf-25
 • Najčitanije

  Vitamin C - tajna blistave kože?

  Sastojci

  Vitamin C - tajna blistave kože?

  Užurban način života utiče na epidermis i ten čini umornim i bez sjaja. Ali, da li ste znali da jedan od najpoznatijih vitamina može biti ključ blistave kože zdravog sjaja? Bacićemo pogled na revitalizujuća svojstva vitamina C.


  Pročitaj članak

  Probiotski sastojak bifidus za snažniju kožu

  Sastojci

  Probiotski sastojak bifidus za snažniju kožu

  Probiotici su živi mikroorganizmi dugo proučavani zbog svog blagotvornog dejstva na zdravlje, posebno na intestinalnu mikrofloru. Bifidus je probiotski sastojak dobijen fermentacijom bakterija Bifidobacterium Longum. Vichy je predstavio inovaciju koristeći ovaj neživi probiotski sastojak blagotvoran prema koži u svojoj novoj formulaciji.

  Pročitaj članak

  go to top