OK

OK Cancel

Thank you

Close

4 sastojka koje bore ne vole

4 osnovna aktivna sastojka koje preporučuju stručnjaci za kožu

Ramnoza

Monosaharid ramnoza je prirodni biljni šećer i osnovni je aktivni sastojak linije Liftactiv Supreme. U dnevnoj kremi se nalazi u dozi od 5%, a u Serumu 10 Supreme od 10%.
Ramnoza ima jedinstvena anti-age svojstva i jača strukturu kože i deluje na znakove starenja. 

Dobrobiti za kožu: redovnom upotrebom koža postaje punija i čvršća, a bore se vidljivo smanjuju. Ojačana struktura kože lakše odoleva uticajima iz okoline koji uzrokuju starenje kože.

Hijaluronska kiselina

Hijaluronska kiselina ima sposobnost da vezuje i zadržava velike količine molekula vode, što sprečava gubitak čvrstine i elastičnosti dermisa. Sinteza hijaluronske kiseline u telu se povećava kad je koža oštećena i štiti i obnavlja fibroblaste i ćelije epitela. Ali nivo ove prirodno prisutne kiseline u koži se sa godinama smanjuje.  Dokazano je da starija koža u epidermisu ne sadrži hijaluronsku kiselinu.
Hijaluronska kiselina ima odlična svojstva protiv starenja što ima pozitivan efekat na elastičnost kože. Nadalje, nizak nivo proteina u kiselini smanjuje i opasnost od alergijskih reakcija što je čini pogodnom za osetljivu kožu.

Dobrobiti za kožu: u formuli nege za kožu hijaluronska kiselina deluje na punoću kože, vidljivo ublažava tanke linije i bore i umiruje kožu. 

Retinol

Retinol, oblik vitamina A, nije neophodan samo za kožu, već i za zdrave zube i kosti. Ispitivanja su pokazala da retinol podstiče stvaranje polisaharida koji zadržavaju vodu u koži i povećava nastanak kolagena. 

Dobrobiti za kožu: poznato je da retinol smanjuje pojavu tvrdoglavih tankih linija i bora i površinu kože čini glatkom za nežan i hidriran izgled.

Vitamin C

Nivo vitamina C u našem telu se smanuje sa godinama. Uz konzumaciju hrane bogate ovim vitaminom (nalazi se u brojnom voću i povrću) topikalna primena vitamina C snažno štiti od antioksidansa i slobodnih radikala koji mogu da uzrokuju pojavu znakova starenja.

Dobrobiti za kožu: vitamin C je odličan antioksidans, a deluje i na elastičnost i mladolikost kože.

Dermatolozi i farmaceuti u Laboratorijima Vichy neprestano koriste svoju ekspertizu o nezi kože pri kreiranju formula sa najsnažnijim aktivnim sastojcima za Liftactiv liniju.

VAŠA RUTINA

liftactiv-supreme-night-vichy-nocna-nega; protiv-bora; 40-godina; gubitak-cvrstoce; duboke-bora; bore-smejalice; lifting-dejstvo; zatezanje; hranjiva; za-lice; ramnoza

SUPREME NIGHT
Noćna nega za korekciju bora i čvrstine kože

( 3 comments )

Best-seller

liftactiv-supreme-dnevna-nega-za-normalnu-mesovitu-kozu; ucinkovita; krema-protiv-bora; lifting-dejstvo; za-lice; vichy; korekcija-bora; ucinak-liftinga; duboke-bore; zatezanje; hranjiva; hipoalergena

Dnevna nega za korekciju bora i čvrstine kože - normalna do mešovita koža

( 3 comments )

go to top