NOVO  Ključne informacije o kolačićima na našim stranicama. Pročitajte više   OVDE SADA.

Ako ne preduzmete ništa, to će se tretirati kao prihvatanje kolačića.

Zatvori

getGeoIPCountryCode = SiteAppCode = RS Test : 'RS/'

Vichy se obavezuje da će poštovati poverljivost ličnih podataka dobijene putem ovog formulara. Lični podaci prikupljeni pomoću ovog formulara biće korišćeni isključivo od strane kompanije Vichy za obradu vašeg naloga, kao i za obradu podataka o mišljenju potrošača.

Vi imate pravo pristupa, ispravljanja i povlačenja svih podataka koji se na vas odnose. To pravo možete iskoristiti u svakom trenutku slanjem e-maila na sledeću adresu [email protected]

Imate pravo da u svakom trenutku saznate sve o našoj politici zaštite ličnih podataka kao i o  ostalim pravnim odredbama.

OK

OKCancel

Thank you

Close

4 sastojka koje bore ne vole

4 sastojka koje bore ne vole
 • favoris

4 bistvene aktivne sestavine, ki jih priporočajo strokovnjaki za kožo

Ramnoza

Monosaharid ramnoza je prirodni biljni šećer i osnovni je aktivni sastojak linije Liftactiv Supreme. U dnevnoj kremi se nalazi u dozi od 5%, a u Serumu 10 Supreme od 10%.
Ramnoza ima jedinstvena anti-age svojstva i jača strukturu kože i deluje na znakove starenja. 

Dobrobiti za kožu: redovnom upotrebom koža postaje punija i čvršća, a bore se vidljivo smanjuju. Ojačana struktura kože lakše odoleva uticajima iz okoline koji uzrokuju starenje kože.

Hijaluronska kiselina

Hijaluronska kiselina ima sposobnost da vezuje i zadržava velike količine molekula vode, što sprečava gubitak čvrstine i elastičnosti dermisa. Sinteza hijaluronske kiseline u telu se povećava kad je koža oštećena i štiti i obnavlja fibroblaste i ćelije epitela. Ali nivo ove prirodno prisutne kiseline u koži se sa godinama smanjuje.  Dokazano je da starija koža u epidermisu ne sadrži hijaluronsku kiselinu.
Hijaluronska kiselina ima odlična svojstva protiv starenja što ima pozitivan efekat na elastičnost kože. Nadalje, nizak nivo proteina u kiselini smanjuje i opasnost od alergijskih reakcija što je čini pogodnom za osetljivu kožu.

Dobrobiti za kožu: u formuli nege za kožu hijaluronska kiselina deluje na punoću kože, vidljivo ublažava tanke linije i bore i umiruje kožu. 

Retinol

Retinol, oblik vitamina A, nije neophodan samo za kožu, već i za zdrave zube i kosti. Ispitivanja su pokazala da retinol podstiče stvaranje polisaharida koji zadržavaju vodu u koži i povećava nastanak kolagena. 

Dobrobiti za kožu: poznato je da retinol smanjuje pojavu tvrdoglavih tankih linija i bora i površinu kože čini glatkom za nežan i hidriran izgled.

Vitamin C

Nivo vitamina C u našem telu se smanuje sa godinama. Uz konzumaciju hrane bogate ovim vitaminom (nalazi se u brojnom voću i povrću) topikalna primena vitamina C snažno štiti od antioksidansa i slobodnih radikala koji mogu da uzrokuju pojavu znakova starenja.

Dobrobiti za kožu: vitamin C je odličan antioksidans, a deluje i na elastičnost i mladolikost kože.

Dermatolozi i farmaceuti u Laboratorijima Vichy neprestano koriste svoju ekspertizu o nezi kože pri kreiranju formula sa najsnažnijim aktivnim sastojcima za Liftactiv liniju.

Naši kultni proizvodi

 • 18104SERUM 10 SUPREME520LIFTACTIVFACE CARESerum za liceNega protiv znakova starenja
  SERUM 10 SUPREME
 • 7782NOĆNA NEGA PROTIV BORA53LIFTACTIVFACE CARENoćna kremaNega protiv znakova starenja
  NOĆNA NEGA PROTIV BORA
 • 13646SUPREME
  NORMALNA DO MEŠOVITA KOŽA
  519LIFTACTIVFACE CAREDnevna negaNega protiv znakova starenja
  liftactiv-supreme
 • Najčitanije

  Vitamin C - tajna blistave kože?

  Sastojci

  Vitamin C - tajna blistave kože?

  Užurban način života utiče na epidermis i ten čini umornim i bez sjaja. Ali, da li ste znali da jedan od najpoznatijih vitamina može biti ključ blistave kože zdravog sjaja? Bacićemo pogled na revitalizujuća svojstva vitamina C.


  Pročitaj članak

  Antioksdativno delovanje ,,zlatnog korenja"

  Sastojci

  Antioksdativno delovanje ,,zlatnog korenja"

  Bajkalska kapica je biljka iz kineske pokrajine Šanksi koja je izložena izuzetno hladnom vremenu i intenzivnom UV zračenju. Izložena ovako grubim uslovima, bajkalska kapica je morala da postane vrlo otporna kako bi preživela. Tako je i njeno korenje postalo neverovatno snažno i dobilo je naziv ,,zlatno korenje".

  Pročitaj članak

  Probiotski sastojak bifidus za snažniju kožu

  Sastojci

  Probiotski sastojak bifidus za snažniju kožu

  Probiotici su živi mikroorganizmi dugo proučavani zbog svog blagotvornog dejstva na zdravlje, posebno na intestinalnu mikrofloru. Bifidus je probiotski sastojak dobijen fermentacijom bakterija Bifidobacterium Longum. Vichy je predstavio inovaciju koristeći ovaj neživi probiotski sastojak blagotvoran prema koži u svojoj novoj formulaciji.

  Pročitaj članak

  go to top