OK

OK Cancel

Thank you

Close

4 razloga za upotrebu mineralizovane termalne vode u Vašoj rutini nege kože

INSIDE-IMG-_4-reasons-to-use-Mineralizing-Water-Vichy mineralizovana termalna voda dolazi sa područja francuskih vulkana i sadrži 15 dragocenih minerala sa svojstvima koja pomažu u tretiranju osetljive kože i znakova starenja. Navodimo 4 razloga zašto bi mineralizovana termalna voda trebalo da bude deo rutine nege kože protiv bora.

Jačanje otpornosti kože na spoljašnje uticaje

Jedan od najčešćih uzroka bora jesu oštećenja pod uticajem sunca, čak i kada koža nije bila prekomerno izložena UV zracima. Vichy mineralizovana termalna voda je ispitana zbog svoje sposobnosti da jača prirodnu odbranu kože od oštećenja uzrokovanih suncem. Rezultati pokazuju da nanošenje vode 15 minuta pre izlaganja suncu značajno povećava aktivnost katalaze (enzima koji štiti ćelije od UV zraka) u poređenju sa netretiranom kožom.

Obnova epidermisa

Vichy mineralizovana termalna voda dokazano podstiče obnovu epidermisa jačajući barijeru kože, što poboljšava i stanje kože. Prolaz vode između ćelija je optimizovan i omogućuje bolju hidrataciju i poboljšava elastičnost kože.

Umirivanje kože

Kada stari, koža postaje osetljiva. Umirujućom mineralizovanom vodom delujte na znakove starenja i otklonite upale, crvenilo i ostale znakove osetljive kože. Kliničko ispitivanje koje je sproveo L'Oréal na 27 osoba sa osetljivom kožom procenilo je efikasnost Vichy mineralizovane termalne vode kada se nanosi na lice i zahvaćena područja kože dvaput dnevno tokom mesec dana. Rezultati su pokazali značajno smanjenje svih kliničkih znakova osetljive kože. Ispitanici su prijavili i da samo 5 minuta posle nanošenja Vichy mineralizovane termalne vode na zahvaćeno područje (upotrebom namočene tkanine) dolazi do umirivanja kože.

Vraćanje ravnoteže

Spoljni elementi, poput vremena i zagađenja, mogu da oštete i oslabe Vašu kožu i učine je osetljivijom i sklonijom borama i ostalim znakovima starenja. Ispitivanja su pokazala da Vichy mineralizovana termalna voda pomaže u održavanju stabilnog nivoa pH, što kožu štiti od upale i osećaja neprijatnosti.

Kako da uvrstite mineralizovanu termalnu vodu u svoju rutinu

Vichy mineralizovana termalna voda je idealna za brzo mineralno osveženje, a nalazi se i u svim Vichy proizvodima, što znači da svaki put kad nanesete dnevnu ili noćnu kremu, serum ili npr. proizvod za čišćenje lica, štitite kožu od osetljivosti i znakova starenja.

Objavljeno

VAŠA RUTINA

mineralizovana-termalna-voda-maglica-sprej; vichy; fiksator-sminke; hidratacija-nega; upala-umirivanje

Mineralizovana termalna voda

( 1 comments )

Best-seller

liftactiv-supreme-dnevna-nega-za-normalnu-mesovitu-kozu; ucinkovita; krema-protiv-bora; lifting-dejstvo; za-lice; vichy; korekcija-bora; ucinak-liftinga; duboke-bore; zatezanje; hranjiva; hipoalergena

Dnevna nega za korekciju bora i čvrstine kože - normalna do mešovita koža

( 3 comments )

liftactiv-supreme-night-vichy-nocna-nega; protiv-bora; 40-godina; gubitak-cvrstoce; duboke-bora; bore-smejalice; lifting-dejstvo; zatezanje; hranjiva; za-lice; ramnoza

SUPREME NIGHT
Noćna nega za korekciju bora i čvrstine kože

( 3 comments )

go to top