NOVO  Ključne informacije o kolačićima na našim stranicama. Pročitajte više   OVDE SADA.

Ako ne preduzmete ništa, to će se tretirati kao prihvatanje kolačića.

Zatvori

getGeoIPCountryCode = SiteAppCode = RS Test : 'RS/'

Vichy se obavezuje da će poštovati poverljivost ličnih podataka dobijene putem ovog formulara. Lični podaci prikupljeni pomoću ovog formulara biće korišćeni isključivo od strane kompanije Vichy za obradu vašeg naloga, kao i za obradu podataka o mišljenju potrošača.

Vi imate pravo pristupa, ispravljanja i povlačenja svih podataka koji se na vas odnose. To pravo možete iskoristiti u svakom trenutku slanjem e-maila na sledeću adresu [email protected]

Imate pravo da u svakom trenutku saznate sve o našoj politici zaštite ličnih podataka kao i o  ostalim pravnim odredbama.

OK

OKCancel

Thank you

Close

4 razloga za upotrebu mineralizovane termalne vode u Vašoj rutini nege kože

4 razloga za upotrebu mineralizovane termalne vode u Vašoj rutini nege kože
 • favoris

INSIDE-IMG-_4-reasons-to-use-Mineralizing-Water-Vichy mineralizovana termalna voda dolazi sa područja francuskih vulkana i sadrži 15 dragocenih minerala sa svojstvima koja pomažu u tretiranju osetljive kože i znakova starenja. Navodimo 4 razloga zašto bi mineralizovana termalna voda trebalo da bude deo rutine nege kože protiv bora.

Jačanje otpornosti kože na spoljašnje uticaje

Jedan od najčešćih uzroka bora jesu oštećenja pod uticajem sunca, čak i kada koža nije bila prekomerno izložena UV zracima. Vichy mineralizovana termalna voda je ispitana zbog svoje sposobnosti da jača prirodnu odbranu kože od oštećenja uzrokovanih suncem. Rezultati pokazuju da nanošenje vode 15 minuta pre izlaganja suncu značajno povećava aktivnost katalaze (enzima koji štiti ćelije od UV zraka) u poređenju sa netretiranom kožom.

Obnova epidermisa

Vichy mineralizovana termalna voda dokazano podstiče obnovu epidermisa jačajući barijeru kože, što poboljšava i stanje kože. Prolaz vode između ćelija je optimizovan i omogućuje bolju hidrataciju i poboljšava elastičnost kože.

Umirivanje kože

Kada stari, koža postaje osetljiva. Umirujućom mineralizovanom vodom delujte na znakove starenja i otklonite upale, crvenilo i ostale znakove osetljive kože. Kliničko ispitivanje koje je sproveo L'Oréal na 27 osoba sa osetljivom kožom procenilo je efikasnost Vichy mineralizovane termalne vode kada se nanosi na lice i zahvaćena područja kože dvaput dnevno tokom mesec dana. Rezultati su pokazali značajno smanjenje svih kliničkih znakova osetljive kože. Ispitanici su prijavili i da samo 5 minuta posle nanošenja Vichy mineralizovane termalne vode na zahvaćeno područje (upotrebom namočene tkanine) dolazi do umirivanja kože.

Vraćanje ravnoteže

Spoljni elementi, poput vremena i zagađenja, mogu da oštete i oslabe Vašu kožu i učine je osetljivijom i sklonijom borama i ostalim znakovima starenja. Ispitivanja su pokazala da Vichy mineralizovana termalna voda pomaže u održavanju stabilnog nivoa pH, što kožu štiti od upale i osećaja neprijatnosti.

Kako da uvrstite mineralizovanu termalnu vodu u svoju rutinu

Vichy mineralizovana termalna voda je idealna za brzo mineralno osveženje, a nalazi se i u svim Vichy proizvodima, što znači da svaki put kad nanesete dnevnu ili noćnu kremu, serum ili npr. proizvod za čišćenje lica, štitite kožu od osetljivosti i znakova starenja.

Naši kultni proizvodi

 • 18751Mineralizovana termalna voda53TERMALNA VODAFACE CAREČiščenje lica
  Mineralizovana  termalna voda
 • 13646SUPREME
  NORMALNA DO MEŠOVITA KOŽA
  519LIFTACTIVFACE CAREDnevna negaNega protiv znakova starenja
  liftactiv-supreme
 • 7782NOĆNA NEGA PROTIV BORA53LIFTACTIVFACE CARENoćna kremaNega protiv znakova starenja
  NOĆNA NEGA PROTIV BORA
 • Najčitanije

  go to top