OK

OK Cancel

Thank you

Close

4 Idéalia načina kako da tokom dana istaknete lepotu svoje kože

U svakom trenutku postoji “idealan način” za poboljšanje prirodnog sjaja kože.

4 Idéalia načina kako da tokom dana istaknete lepotu svoje kože

Najbolji proizvodi za negu kože lica tu su za Vas kada su Vam najpotrebniji i prilagođavaju se Vašem užurbanom tempu života. Idéalia Vam nudi 5 osnovnih načina kako da, u svakom trenutku tokom dana, koži ponudite ono što joj je potrebno da istakne Vaš unutrašnji sjaj i lepotu. Bilo da ste se vrteli cele noći u krevetu i želite da ulepšate ten pre jutarnjeg sastanka ili ste na suncu i želite da Vaša koža ostane hidrirana i zaštićena od štetnih sunčevih zraka, postoji „Idéalia način" za poboljšanje prirodnog sjaja Vaše kože.

1. Oživite i očistite ten uz Life Serum

Noćas niste dovoljno spavali, a jutros želite da izgledate što bolje: Idéalia Life Serum pristiže u pomoć. Najprodavanija formula obogaćena spojem aktivnih sastojaka R2412+LHA štiti kožu oštećenu uticajem stresa, zagađenja i neujednačene ishrane. Anti-age serum daće Vašem tenu zdravi sjaj i pročistiće i ujednačiće ga i suziće pore. Kožu prolepšava u trenu, tako da dan možete da započnete sa sjajem punim samopouzdanja. 

2. Istaknite te bistre oči

Kasno je jutro i Vi morate na važan poslovni ručak. Pomalo ste već i umorni, a to primećujete i u odrazu u ogledalu. Srećom, tu je Idéalia Eyes koja podmlađuje Vaš pogled, daje mu vedrinu i uklanja podočnjake. Ova inovativna krema za područje ispod očiju obogaćena je iluminatorima trenutnog delovanja i kombinacijom spoja DRM-Bright, kofeina i vitamina B3, koji uglačavaju kožu i ublažavaju sitne bore na području oko očiju, koje je potom meko i elastično. 

3. Najpre zaštitite i posvetlite Vašu kožu

Imate naporan dan – čeka Vas dug dan u kancelariji ili pak dan prepun porodičnih obaveza. Dajte svojoj koži sve što joj je potrebno da se suoči sa svakodnevnim stresom. Za celodnevnu hidrataciju i svež, jasan pogled nanesite dnevnu kremu za glatku kožu zdravog sjaja (nega za suvu i za normalnu kožu) ili gel-kremu (idealna za masnu do mešovitu kožu). Posebno je formulisana sa multiaktivnim čajnim ekstraktom kombuhe, vitaminima i mineralizovanom termalnom vidom Vichy, koji koži garantuju celodnevni zdravi sjaj i mekoću. Ten je hidriran, blistav i posvetljen. 

4. Vratite svojoj koži zdrav sjaj, čak i kada ne spavate dovoljno

Stres svakodnevnog života može uzrokovati kratke noći, što dovodi do umornog tena bez zdravoga sjaja. Najbolje noćne hidratantne nege i anti-age proizvodi deluju na efekte mogućih problema sa spavanjem i Idéalia Skin Sleep čini upravo to. Osvežava i obnavlja Vašu kožu i daje joj svež, odmoran izgled, kako biste sa samopouzdanjem mogli da održite jutarnju prezentaciju. 


go to top