getGeoIPCountryCode = SiteAppCode = RS Test : 'RS/'

OK

OKCancel

Thank you

Close

3 pametna saveta za negu i usporavanje starenja kože

3 pametna saveta za negu i usporavanje starenja kože

Razmislite o smirenim, pametnim radnjama koje podstiču prirodnu odbranu Vaše kože od ovih višestrukih činilaca koji utiču na kožu.

Starenje je, naravno, neizbežno i moramo se pomiriti sa stvarnošću. UV zraci, nedostatak sna, duvanski dim, zagađenost, itd. su deo ekspozoma i veliki krivac za lišavanje kože njene dragocene otpornosti: UV zraci su 80% odgovorni za starenje kože. Ispitivanja Agencije za zaštitu okoline su pokazala da nivoi zagađivača u zatvorenom, poput onih u klimatizovanim prostorima i avionskim kabinama pod pritiskom, mogu biti 2 do 5 puta viši od onih spolja.

Starite dostojanstveno pomoću pametne hidratacije

Zašto je hidratacija ključna za strategiju sporijeg starenja?
Adekvatna hidratacija održava zdrav sjaj, elastičnost i glatkoću kože, a važna je i za sprečavanje pojave tankih linija i bora jer, zapamtite: fokusiranje na funkciju barijere Vaše kože je ključni faktor za sprečavanje prvih, nevidljivih znakova starenja.
Kako otići korak dalje od hidratacije?
Vaša rutina čišćenja je ključna za održavanje pravilnog nivoa hidratacije. Tokom dana dnevna nega obogaćena antioksidansima će ojačati kožu iznutra, a noću, krema bogata vitaminima će pojačati prirodni proces obnove Vaše kože dok spavate.

Pametna zaštita kože

Zašto je zaštita toliko važna za strategiju sporog starenja?
Odbranite svoju kožu uz pomoć antioksidanasa, aktivnih sastojaka koji pomažu da izgradite budućnost svoje kože jačajući je i pomažući joj da se bori protiv spoljašnjiih uticaja. Antioksidativni sastojci poput korenja bajkalske kapice su Vaši glavni saveznici u borbi protiv efekata slobodnih radikala nastalih zagađenjem i UV zračenjem na starenje kože.

Koji je najpametniji način da se spokojno zaštitite?
Birajte dnevne i noćne kreme sa antioksidativnim delovanjem za održavanje odbrambene funcije kože i njenog integriteta. Kad ste na otvorenom, nanosite proizvod za zaštitu od sunca.
Uzimajte hranu bogatu antioksidansima poput borovnica, kelja, oraha i zelenog čaja: uz antioksidanse sadrže i mnoštvo hranljivih materija.

Umirujuće strategije suočavanja sa stresom

Kako stres može da utiče na Vašu strategiju sporog starenja?
Stres može da izmeni funkcije barijere kože. Ostanite pozitivni uz holistički pristup: dovoljno sna, vežbe i usmerene strategije umirivanja.

Koji je najpametniji način da ostanete u zenu?
Isprobajte besplatnu online aplikaciju poput Breathing Zone koju su razvili klinički sručnjaci za upravljanje stresom. Sa smirenim pogledom na život Vaša koža će izgledati opuštenije.

Naši kultni proizvodi

 • Novo

  Dnevna  nega koja deluje na znakove starenja u nastajanju
 • Najčitanije

  Vitamin C - tajna blistave kože?

  Sastojci

  Vitamin C - tajna blistave kože?

  Užurban način života utiče na epidermis i ten čini umornim i bez sjaja. Ali, da li ste znali da jedan od najpoznatijih vitamina može biti ključ blistave kože zdravog sjaja? Bacićemo pogled na revitalizujuća svojstva vitamina C.


  Pročitaj članak

  Antioksdativno delovanje ,,zlatnog korenja"

  Sastojci

  Antioksdativno delovanje ,,zlatnog korenja"

  Bajkalska kapica je biljka iz kineske pokrajine Šanksi koja je izložena izuzetno hladnom vremenu i intenzivnom UV zračenju. Izložena ovako grubim uslovima, bajkalska kapica je morala da postane vrlo otporna kako bi preživela. Tako je i njeno korenje postalo neverovatno snažno i dobilo je naziv ,,zlatno korenje".

  Pročitaj članak

  One su rekle DA koži sa manje bora!

  Nega Lica

  One su rekle DA koži sa manje bora!

  Vichy je pravi saveznik za borbu protiv bora, jer pruža podršku svakoj fazi života i tipu kože. To potvrđuju i poznate dame Branislava Antović, Anastasija Đurić, Ana Stanić i Mirjana Bobić Mojsilović koje su među Vichy linijama za anti-age negu pronašle favorite.

  Pročitaj članak

  go to top