OK

OK Cancel

Thank you

Close

10 činjenica koje niste znali o mineralizovanoj termalnoj vodi Vichy

Izvirući iz srca francuskih vulkana, na svom putu kroz dubine, mineralizovana termalna voda Vichy crpi mnoge minerale i mikroelemente. Koje su njene druge tajne?

10 činjenica koje niste znali o mineralizovanoj termalnoj vodi Vichy

Voda izuzetne snage, otkrivena pre 85 godina Dr Haller, francuski doktor iz grada Vichy, je 1931. godine otkrio snagu mineralizovane termalne vode Vichy.
Uvideo je da ona ima sposobnost da ubrza proces zalečenja rana. On je nakon toga počeo da istražuje koristi ove vode za kožu, te je na taj način i nastao dermokozmetički brend Vichy.

Mineralizovana termalna voda Vichy, jedinstven pravac kretanja na 4.000 metara dubine
Kišnica curi kroz mikroskpski nepravilne linije u regionu Overnja (Auvergne) i tako krči svoj put kroz kristalno podzemlje. U dodiru sa magmatskim stenama, voda upija 15 minerala. Ovo kretanje se nastavlja do dubine od 4.000 metara, mnogo hiljada godina pre nego što onda nastavi svoju putanju nazad - u samo nekoliko nedelja. Voda Vichy se nakuplja na njenom izvoru na dubini od 15 metara.

Voda zagrejana do 140 ° C
Tokom svog dugačkog puta pod zemljom, mineralizovana termalna voda Vichy se zagreva prirodno. Kada stigne na dubinu od 4.000 metara, ona dostiže temperaturu od 140 ° C i natapa se ugljen-dioksidom.

Voda Vichy, izuzetna mineralnost
Zahvaljujući svojoj putanji kretanja mineralizovana termalna voda Vichy je obogaćena sa 15 minerala i to u izvanrednoj koncentraciji od 5,2 g / l. Štaviše, ona je najraznovrsnija sa mineralima od svih termalnih voda i najbogatija mikroelementima. 

Pristup na bazi  jednostavne formule
Mineralizovana termalna voda Vichy se nalazi u središtu procesa razvoja proizvoda. Ovaj metod pruža mogućnost odabira najaktivnijih sastojaka, precizno merenih, a njihova delotvornost je dokazana u mnogobrojnim ispitivanjima.

Voda sa trostrukim delovanjem za prelepu kožu
Mineralizovana termalna voda Vichy ojačava, regeneriše i daje koži balans. Njene mnogobrojne vrline omogućavaju koži da bude bolje spremna za borbu protiv unutrašnjih i spoljašnjih agresora (Uv zračenja, zagađenja...).

Bezbednost kao pravac delovanja
Nakon njenog sakupljanja, mineralizovana termalna voda Vichy se strogo kontroliše tako da ostaje čista i netaknuta. Kako bi se osigurale njene delotvornosti, sve formule se procenjuju u skladu sa dermatološkom kontrolom. 

Jača koža sa Vichy proizvodima
Zahvaljujući svojoj formuli i obogaćenosti mineralima, termalna voda Vichy nam omogućava da našoj koži pružimo veću snagu u borbi protiv svakodnevnih neprijatelja, kao što su zagađenje i UV zračenje.

Mineralizovana termalna voda Vichy , smirujuća za osetljivu kožu
Ima moć da smiri iritacije. Pomaže u smirivanju i ublažavanju oštećene, čak i osetljive kože.

Glavna zvezda među aktivnim sastojcima Vichy proizvoda
Bogata u svojim nenadmašnim prednostima, mineralizovana termalna voda Vichy se nalazi u celokupnom asortimanu Vichy proizvoda za negu lica.

VAŠA RUTINA

mineralizovana-termalna-voda-maglica-sprej; vichy; fiksator-sminke; hidratacija-nega; upala-umirivanje

Mineralizovana termalna voda

( 1 comments )

go to top