OK

OK Cancel

Thank you

Close

Šamponi protiv peruti: 3 razloga zašto ih koristiti

Prva etapa pri uklanjanju peruti: koristiti šampon protiv peruti koji je rezultat najnovijih naučnih dostignuća. Recite stop peruti zahvaljujući velikom otkriću.

Šamponi protiv peruti: 3 razloga zašto ih koristiti
Hair anti-dundruff

#1: Perut i svrab: koristite (konačno) posebnu formulu

Perut pogađa svaku treću ženu i svakog drugog muškarca!

Bilo da je suva ili masna, povremena gnjavaža je ista, svakodnevna i stresna. Može uzrokovati i komplekse kod ljudi koji se bore s tim problemom.

Karakteristike suve peruti su tanke ljuspice po celom vlasištu, posebno na potiljku ili iza ušiju. Odvajaju se same ili laganim češljanjem.

Masna perut je deblja, više je slepljena uz vlasište. Ukratko, vreme je da se rešimo bele kose i pronađemo primerenu formulu koja će sve promeniti!

#2: Novi šamponi uravnotežuju mikrobiom

Poslednja istraživanja mikrobioma vlasišta su dokazala da ne uzrokuje samo jedna bakterija pojavu peruti. Upravo neravnoteža ovog celokupnog ekosistema dovodi do svraba i peruti.

Za potvrdu ovog revolucionarnog otkrića nova tehnologija mikrobioma sa selenom DS u šamponima DERCOS ispitana je u potpuno novim uslovima. Ove šampone protiv peruti koristile su osobe sa tvrdokornom peruti i jakim svrabom u urbanoj sredini pod uticajem stresa i umora*, faktora koji podstiču pojavu i pogoršanje stanja peruti.

#3: Šampon protiv peruti: klinički uspeh vidljiv u ogledalu

Gotovo je sa šamponima bez efekta na perut.
Nove formule su naučno dokazane i  omogućuju:

· značajno smanjenje broja mikroorganizama odgovornih za nastanak peruti
· povećanje markera ključnih za zdravo vlasište
· očuvanje bakterijske raznovrsnosti, poštovanje ravnoteže mikrobioma potrebne za zdravu barijeru kože


* Kliničko ispitivanje na 58 osoba tokom 28 dana

VAŠA RUTINA

 • 1-vichy-dercos-sampon-protiv-peruti-za-normalnu-kosu-za-masnu-kosu-masna-kosa-perut-svrab-masno-vlasiste-masno-teme-masna-koza-glave
 • 1-dercos-sampon-protiv-peruti-za-suvu-kosu-sampon-za-osetljivo-vlasiste-suva-kosa-perutanje-seboreja-osetljiva-koza-glave
 • 1-vichy-dercos-sampon-protiv-peruti-za-osetljivo-vlasiste-bez-sulfata-sampon-bez-sulfata-perut-perutanje
 • Najčitanije

  Da li je moguće zaustaviti opadanje kose?

  Nega Kose

  Da li je moguće zaustaviti opadanje kose?

  Opadanje kose može biti uzrokovano raznim faktorima, od problema sa zdravljem do nedostataka vitamina u telu pa i do nekih ozbiljnijih stvari. Glavni uzroci za koje potrošači smatraju da neposredno utiču na opadanje kose, osim genetike, su i stres, zagađenje, umor, pušenje, nepovoljni tretmani kose, hormonske promene, neadekvatna ishrana i problemi na koži glave.

  Pročitaj članak

  Šta je masa kose?

  Nega Kose

  Šta je masa kose?

  Primećujete da Vam je u poslednje vreme rep tanji? Kao deo naše serije publikacija o opadanju i istanjivanju kose Vichy objašnjava sve o masi kose te o načinu na koji Dercos Densi Solutions deluje na njeno jačanje.

  Pročitaj članak

  NAJČEŠĆA PITANJA O GUBITKU KOSE KOD ŽENA

  Nega Kose

  NAJČEŠĆA PITANJA O GUBITKU KOSE KOD ŽENA

  Postoji verovanje da je gubitak kose problem koji najčešće pogađa muškarce, međutim postoje periodi i životne faze u kojima i žene gube kosu. O pitanjima koje žene imaju o gubitku kose pričamo sa Anom Kovačević, stručnom saradnicom za edukaciju VICHY.

  Pročitaj članak

  go to top