OK

OK Cancel

Thank you

Close

Šta povezuje 5 regionalno uspešnih, a različitih muškaraca?

Matija Bogdan je mladi kuvar koji je stekao zavidnu karijeru u čuvenom londonskom restoranu s dve Mišelinove zvezdice The Ledbury, fudbaleru Brunu Petkoviću mnogi predviđaju sjajnu karijeru, a dr med. specijalista dermatovenerolog Borna Pavičić je cenjeni zdravstveni stručnjak. Srpski glumac Andrija Kuzmanović je zvezda filma „Montevideo, Bog te video” i serije „Senke nad Balkanom”, dok je Drago Mlakar jedan od najpoznatijih slovenačkih preduzetnika u industriji advertajzinga.

clanak slika

Šta povezuje ovih pet regionalno uspešnih muškaraca različitih profesija?
Vrhunski rezultati – uprkos svakodnevnom stresu, umoru, izloženosti štetnim spoljnim faktorima i improvizacijama! Međutim, kada je nega kose u pitanju – tu nema mesta za improvizacije – za njihovu sjajnu kosu i zdrav skalp brine Dercos!

Bruno Petković, fudbaler: „Svakodnevni treninzi i važne utakmice mogu da budu veoma stresni, a kako kosu često perem i nekoliko puta dnevno, pazim da ne iziritiram skalp. I dok je za uspeh na terenu često važna improvizacija, u nezi kose ne improvizujem – biram samo najbolje – Dercos.”

clanak slika

Matija Bogdan, kuvar: „Volim da imam kontrolu u svemu što radim i poslovno i privatno. I dok iza svakog savršenog tanjira stoje sati priprema, malo sna i puno improvizacija – moja kosa bira samo jedno – Dercos!”

Borna Pavičić, dermatolog: „Zašto dermatolozi preporučuju Vichy Dercos za borbu protiv peruti? Zato što pomaže u smanjivanju pojave peruti već nakon prvog nanošenja, a vidljivu perut uklanja i do 100%. Efikasnost i stabilnost šampona Dercosa je dokazana upravo kod osoba koje su izložene stresu, umoru i urbanom okruženju.”

Andrija Kuzmanović, glumac: „Uspeh na filmu i pozorišnim daskama često uključuje duge sate priprema, vrlo malo sna i puno stresa. Mnoge vrhunske izvedbe nastale su improvizacijama, ali kada su lična higijena i nega kose u pitanju veoma sam strog i biram samo Dercos.”

Drago Mlakar, preduzetnik: „Važno je da date sve od sebe u svemu što radite. Ništa vas neće prikazati u lošijem svetlu od neprijatnog zadaha, mirisa znoja i peruti. Zapamtite, kosa je veoma važan deo ukupnog utiska koji ostavljate na druge. Možda malo peruti nikog neće ubiti, ali zašto rizikovati – koristite Dercos

VAŠA RUTINA

1-vichy-dercos-sampon-protiv-peruti-za-osetljivo-vlasiste-bez-sulfata-sampon-bez-sulfata-perut-perutanje

Šampon protiv peruti za osetljivu kožu skalpa bez sulfata

( 1 comments )

go to top