OK

OK Cancel

Thank you

Close

Šta povezuje 5 regionalno uspešnih, a različitih muškaraca?

Matija Bogdan je mladi kuvar koji je stekao zavidnu karijeru u čuvenom londonskom restoranu s dve Mišelinove zvezdice The Ledbury, fudbaleru Brunu Petkoviću mnogi predviđaju sjajnu karijeru, a dr med. specijalista dermatovenerolog Borna Pavičić je cenjeni zdravstveni stručnjak. Srpski glumac Andrija Kuzmanović je zvezda filma „Montevideo, Bog te video” i serije „Senke nad Balkanom”, dok je Drago Mlakar jedan od najpoznatijih slovenačkih preduzetnika u industriji advertajzinga.

clanak slika

Šta povezuje ovih pet regionalno uspešnih muškaraca različitih profesija?
Vrhunski rezultati – uprkos svakodnevnom stresu, umoru, izloženosti štetnim spoljnim faktorima i improvizacijama! Međutim, kada je nega kose u pitanju – tu nema mesta za improvizacije – za njihovu sjajnu kosu i zdrav skalp brine Dercos!

Bruno Petković, fudbaler: „Svakodnevni treninzi i važne utakmice mogu da budu veoma stresni, a kako kosu često perem i nekoliko puta dnevno, pazim da ne iziritiram skalp. I dok je za uspeh na terenu često važna improvizacija, u nezi kose ne improvizujem – biram samo najbolje – Dercos.”

clanak slika

Matija Bogdan, kuvar: „Volim da imam kontrolu u svemu što radim i poslovno i privatno. I dok iza svakog savršenog tanjira stoje sati priprema, malo sna i puno improvizacija – moja kosa bira samo jedno – Dercos!”

Borna Pavičić, dermatolog: „Zašto dermatolozi preporučuju Vichy Dercos za borbu protiv peruti? Zato što pomaže u smanjivanju pojave peruti već nakon prvog nanošenja, a vidljivu perut uklanja i do 100%. Efikasnost i stabilnost šampona Dercosa je dokazana upravo kod osoba koje su izložene stresu, umoru i urbanom okruženju.”

Andrija Kuzmanović, glumac: „Uspeh na filmu i pozorišnim daskama često uključuje duge sate priprema, vrlo malo sna i puno stresa. Mnoge vrhunske izvedbe nastale su improvizacijama, ali kada su lična higijena i nega kose u pitanju veoma sam strog i biram samo Dercos.”

Drago Mlakar, preduzetnik: „Važno je da date sve od sebe u svemu što radite. Ništa vas neće prikazati u lošijem svetlu od neprijatnog zadaha, mirisa znoja i peruti. Zapamtite, kosa je veoma važan deo ukupnog utiska koji ostavljate na druge. Možda malo peruti nikog neće ubiti, ali zašto rizikovati – koristite Dercos

VAŠA RUTINA

 • Dercos promo sticker
  1-vichy-dercos-sampon-protiv-peruti-za-normalnu-kosu-za-masnu-kosu-masna-kosa-perut-svrab-masno-vlasiste-masno-teme-masna-koza-glave
 • Dercos promo sticker
  1-dercos-sampon-protiv-peruti-za-suvu-kosu-sampon-za-osetljivo-vlasiste-suva-kosa-perutanje-seboreja-osetljiva-koza-glave
 • Dercos promo sticker
  1-vichy-dercos-sampon-protiv-peruti-za-osetljivo-vlasiste-bez-sulfata-sampon-bez-sulfata-perut-perutanje
 • Najčitanije

  Da li je moguće zaustaviti opadanje kose?

  Nega Kose

  Da li je moguće zaustaviti opadanje kose?

  Opadanje kose može biti uzrokovano raznim faktorima, od problema sa zdravljem do nedostataka vitamina u telu pa i do nekih ozbiljnijih stvari. Glavni uzroci za koje potrošači smatraju da neposredno utiču na opadanje kose, osim genetike, su i stres, zagađenje, umor, pušenje, nepovoljni tretmani kose, hormonske promene, neadekvatna ishrana i problemi na koži glave.

  Pročitaj članak

  Šta je masa kose?

  Nega Kose

  Šta je masa kose?

  Primećujete da Vam je u poslednje vreme rep tanji? Kao deo naše serije publikacija o opadanju i istanjivanju kose Vichy objašnjava sve o masi kose te o načinu na koji Dercos Densi Solutions deluje na njeno jačanje.

  Pročitaj članak

  NAJČEŠĆA PITANJA O GUBITKU KOSE KOD ŽENA

  Nega Kose

  NAJČEŠĆA PITANJA O GUBITKU KOSE KOD ŽENA

  Postoji verovanje da je gubitak kose problem koji najčešće pogađa muškarce, međutim postoje periodi i životne faze u kojima i žene gube kosu. O pitanjima koje žene imaju o gubitku kose pričamo sa Anom Kovačević, stručnom saradnicom za edukaciju VICHY.

  Pročitaj članak

  go to top