NOVO  Ključne informacije o kolačićima na našim stranicama. Pročitajte više   OVDE SADA.

Ako ne preduzmete ništa, to će se tretirati kao prihvatanje kolačića.

Zatvori

getGeoIPCountryCode = SiteAppCode = RS Test : 'RS/'

OK

OKCancel

Thank you

Close

Šta mami osmeh na lice ženama u dobi 40+?

Šta mami osmeh na lice ženama u dobi 40+?
 • favoris

Budite srećne u četrdesetim. Od uživanja u vremenu sa porodicom i uspešne karijere, do isprobavanja novog sporta i zadovoljstva vlastitim izgledom - postoje brojni načini da se osećate odlično u četrdesetim.

Profesionalni uspeh

Kad napune 40, žene znaju svoju profesionalnu snagu i mogu zaista poslovno da procvetaju. Iskoristite svoje iskustvo da napredujete, budite mentor mlađem kolegi ili predložite poboljšanje poslovnog procesa npr. to što Vas saradnici poštuju dovešće do pozitivne radne atmsfere, podići će Vam moral i izmamiće osmeh na lice.

Počnite da se bavite novim sportom

Vraćate se sportu posle nekoliko godina pauze ili želite da dodate novu aktivnost svom programu vežbanja? U svakom slučaju, postoji mnoštvo mogućnosti za žene svih starosnih grupa i nivoa kondicije. Popravite liniju i prisetite se detinjstva na času baleta, to je odličan način trošenja kalorija i oslobađanja endorfina.  Ako imate malo slobodnog vremena, zapamtite da će Vas i malo trčanja nakon posla ili za vikend učiniti srećnima i motivisanima.

Osećajte se lepom

Važno je da se uvek osećate lepom, i iznutra i spolja. Pre svega, zdrava i ujednačena ishrana pomoćiće Vam da telo izgleda najbolje što može. Četrdesete su savršeno vreme za smutije ili detoks vodu.  

Održavanje redovne rutine nege kožu će učiniti blistavom, a Vaša unutrašnja lepota će isijavati iznutra! Postanite stručnjak za kožu upotrebom najboljih proizvoda koji odgovaraju potrebama Vaše kože poput seruma sa visokom koncentracijom aktivnih sastojaka dobijenih iz prirode.

Prijateljska zabava

Nema puno stvari koje su tako prijatne kao druženje sa prijateljima. Organizujte grupni nedeljni ručak i prebacite odgovornost na nekog drugog tako što ćete zamoliti različite goste da kuvaju različita jela.

Odličan način da se zabavite, a mogu i deca da vam se pridruže - neće odbiti da pomognu pri pripremi torte!

Naši kultni proizvodi

 • 7782NOĆNA NEGA PROTIV BORA53LIFTACTIVFACE CARENoćna kremaNega protiv znakova starenja
  NOĆNA NEGA PROTIV BORA
 • 13646SUPREME
  NORMALNA DO MEŠOVITA KOŽA
  519LIFTACTIVFACE CAREDnevna negaNega protiv znakova starenja
  liftactiv-supreme
 • 18104SERUM 10 SUPREME520LIFTACTIVFACE CARESerum za liceNega protiv znakova starenja
  SERUM 10 SUPREME
 • Najčitanije

  go to top