OK

OK Cancel

Thank you

Close

Škola lepote: kako maske ustvari deluju?

Nema boljeg podizača energije za kožu od kućnog kozmetičkog tretmana, ali da li znate kako Vaše omiljene maske za negu kože pomažu Vašem tenu?

Škola lepote: kako maske ustvari deluju?
Mineral Masks

Hidratantne maske


Ako je Vaša koža sklona suvim i regijama koje se perutaju, ovo su maske za Vas. Većina hidratantnih maski, kao i Vichyjeva hidratantna maska za umirivanje kože, sadrže intenzivne hidratantne sastojke poput glicerola koji koži daje osećaj udobnosti ili hijaluronske kiseline koja deluje protiv gubitka vlage. Nanosi se jednostavnim utapkavanjem čistim prstima na čelo, obraze i bradu kako bi se obnovio nivo minerala u Vašoj koži. Ostavite da deluje otprilike 15 minuta i završite nežno umasiravajući ostatke proizvoda – nema potrebe za ispiranjem!

Maske za sjaj kože


Ako Vam je ten u poslednje vreme bez sjaja usled stresa, umora ili loše cirkulacije, preporučujemo tretman maskom za sjaj kože. Kako biste koži bez sjaja vratili blistav ten, isprobajte Vichy masku za blistav izgled kože koja kombinuje dva različita tipa eksfolijacije za uklanjanje što je više moguće mrtvih ćelija. Prirodni vulkanski kamen deluje zajedno sa AHA – voćnim kiselinama poznatim po svojoj efikasnosti pilinga i pročišćava kožu, a 81% ispitanica primećuje blistaviji ten posle upotrebe.* Imajte na umu da masku za sjaj kože treba ostaviti da deluje 5 minuta pre nego što se umasira nežnim kružnim pokretima. Jednostavno je isperite i nastavite sa svojim uobičajenim tretmanom za negu kože.

Maske za pročišćavanje / detoksifikaciju


Želite da očistite pore, ali imate svega nekoliko minuta? Nema problema! Maske za detoksifikaciju savršene su za one sa masnom kožom, kao i kožom s aknama. Deluju tako da koriste sastojke poput gline i njima izvlače nečistoće i upijaju višak sebuma. Važno je ne dozvoliti da se maska do kraja sasuši pre ispiranja jer može da isuši kožu, međutim ako Vam se čini da bi Vašim sveže očišćenim porama dobro došlo malo hidratacije nakon detoksifikacije, nastavite sa laganim nanošenjem Vaše omiljene hidratantne maske. Dok neke maske za pročišćavanje kože mogu da nadraže osetljivu kožu, Vichy maska sa glinom za pročišćavanje pora je obogaćena umirujućom aloe verom i alantoinom što je čini idealnom za osetljivu kožu.

*
Samoocenjivanje, 86 belkinja, 18-65 godina, sve s osetljivom kožom

go to top