getGeoIPCountryCode = SiteAppCode = RS Test : 'RS/'

OK

OKCancel

Thank you

Close

Snaga mineralizovane termalne vode iz francuskih vulkana za jaču kožu.

Vichy mineralizovana termalna voda

Snaga mineralizovane termalne vode za jaču kožu.

U srcu očuvane vulkanske regije Overnj u Francuskoj izvire Vichy mineralizovana termalna voda. Posle hiljadugodišnjeg puta kroz dubinu od 4000 metara, Vichy voda obogaćena je sa čak 15 minerala i oligoelemenata potrebnih za lepotu kože.

Vichy mineralizovana termalna voda je glavni aktivni sastojak Vichy proizvoda za negu kože. Otkrijte izvor njene moći.

Poreklo

Prvak u dermokozmetici

Dr Haler se susreo sa Vichy mineralizovanom termalnom vodom kada je postao direktor Vichy termalnog centra početkom 20. veka. On je prvi primenio terapeutska svojstva ove dragocene vode u kozmetici i tako stvorio marku Vichy.

Bio je i prvi koji je zahvaljujući svom medicinskom obrazovanju stvorio nove pristupe za negovanje bazirane na tipu kože, lansirao je i prvi serum u apotekama i razvio vodiče za negu lepote žena.

Nastanak Vichyja

 • 50 godina pre n.e.
  Poštovani najpre od strane Kelta, a zatim i Rimljana, zbog svojih jedinstvenih efekata na kožu, izvori su postali popularne terme.
 • 1677.
  Nakon povratka iz Vichyja markiza de Sévigné promovisala termalizam na dvoru Luja XIV i od njega napravila trend.
 • 1861.
  Napoléon III proglasio je izvor javnim. Terme u Vichyju postale su najvažnije termalno središte Evrope.
 • 1931.
  Laboratorije Vichy osnovali su dr Haler, dermatolog u termalnom terapeutskom centru, i Žorž Gerin (Georges Guérin), direktor Grenoville Perfumes. Njihova prva dermokozmetička linija zvala se Les Secrets de Vichy (Tajne Vichyja).
 • 1961.
  Vichy je otvorio fabriku 4 km od izvora. Dobrobiti termalne vode krase sve VICHY proizvode.

Institut Vichy - Izvor snage Vaše kože

Igrajte

Ritual za obnovu Vaše kože

U Institutu Laboratorija Vichy, tek nekoliko koraka od termalnih izvora, u termalnom gradu Vichy u Francuskoj, ova mineralizovana voda je zaista pronašla svoju svrhu kroz protokole tretmana za negu koje su razvili i procenili stručnjaci za preoblikovanje, vraćanje ravnoteže i obnovu vaše kože kako bi ona postala jača.

Svaki protokol se bazira na personalizovanoj dijagnozi kože i uzima u obzir stanje Vaše kože koju preoblikuje korak po korak. Efekti su vidljivi već posle prvog tretmana.

Dijagnoza Vašeg lica

Personalizovana rutina nege kože

Odvojite par minuta i odgovorite na pitanja o svom načinu života i osobinama svoje kože koje biste želeli da poboljšate.

Sastavićemo rutinu nege primerenu Vašoj koži i upotpuniti je personalizovanim savetima.