OK

OK Cancel

Thank you

Close

Svaka žena ima pravo na idealnu kožu. Bez obzira na prirodu kože (osetljiva, previše suva, sklona nepravilnostima...) i bez obzira na dob ili način života, Vaša koža može da se promeni i postigne svoj ideal.

Idealna koža
više nije san

Život kože je dinamična ravnoteža na koju utiču različiti unutrašnji i spoljni faktori.
U Vichyju smatramo da je nega kože važnija od njene prirode. Na osnovu svojih bogatih iskustava Vichyjeva istraživanja otkrila su nove načine za postizanje efikasnosti.
Sa poboljšanjem zdravlja, koža može da se obnovi, zaštiti, zadrži vodu i hranljive supstance i trajno se promeni. Idealna koža više nije san.


Globalna ekspertiza
o životu kože

Vichyjevu ekipu čine zdravstveni eksperti, dermatolozi, ginekolozi, farmaceuti, alergolozi, nutricionisti, sportski lekari, kinezioterapeuti i psiholozi koji doprinose razvoju efikasne nege sa optimalnom tolerancijom.Naši proizvodi odgovaraju načinu života modernih žena i uzimaju u obzir sve faktore koji mogu uticati na njihovu kožu, kao što su na primer okolina, UV zraci, klima, način života,ishrana, stres itd.
Naši izdelki ustrezajo načinu življenja sodobnih žensk in upoštevajo vse dejavnike, ki lahko vplivajo na njihovo kožo, kot so na primer okolje, UV žarki, podnebje, način življenja, prehrana, stres itn.

Vaš Vichy farmaceut je najbolji saveznik idealne kože. Prati Vas i savetuje kod izbora nege koja je potrebna Vašoj koži.

produit vichy liftactiv


Voda za lepu
kožu

Vichy vulkanska voda je potpuno prirodna i neponovljiva. U laboratorijama Vichy centralna je tema svih istraživanja. Izvire iz srca vulkana Auvergne i bogata je blagotvornim mineralima. Uvek iznova dokazuje da ima izuzetna dermatološka svojstva.

Smiruje kožu

Koži nadraženoj spoljnjim agresivnim uticajima pruža olakšanje

Jača kožu

Jača prirodnu zaštitu kože. Koža se svakim danom efikasnije bori protiv spoljnih agresivnih uticaja.

Obnavlja kožu

Podstiče obnavljanje ćelija kože

Voda za lepu kožu
15 minerala:

 • Kalcijum(Ca): štiti
 • Gvožđe(Fe): podstiče oksigenaciju ćelija
 • Mangan (Mn): antioksidans
 • Kalijum (K): učestvuje u hidrataciji kože
 • Silicijum (Si): učestvuje u regenerisanju tkiva
 • Magnezij (Mg): spodbuja obnavljanje celic
 • Natrijum (Na): utiče na regulisanje vode u ćelijama
 • Sumpor (S): učestvuje u detoksikaciji organizma
 • Bor (B): potpomaže zarašćivanje
 • Litijum (Li): sprečava upale
 • Stroncijum (Sr): ima protivupalna svojstva

Voda za lepu kožu
"ČUDESNA FONTANA"

Vichy vulkansku vodu najpre su cenili Kelti, a u prvom veku pre nove ere u njenoj blagotvornoj efikasnosti uživali su Rimljani. Impresionirani njenom umirujućom moći koja kožu čini mekom i lepom, izvor su posvetili boginji Veneri.

Izvor je tokom godina postajao sve popularnije lečilište velikih istorijskih ličnosti: Markiza de Sévigné, sinovi kralja Luja XV, Napoleon… A početkom 20. veka hidroterapija se demokratizovala i blagotvorni efekti Vichy vulkanske vode postali su dostupni puno većem broju ljudi.


Jedinstvene naučne
formule

Znanje i iskustvo laboratorija Vichy bazirano na fundamentalnim farmaceutskim načelima obogaćuje se naprednim naučnim i tehnološkim dostignućima kako bi se pretvorilo u umetnost jedinstvenih formulacija tipičnih za marku.

U srcu formula je aktivna supstanca koja u pravoj dozi dokazano deluje, a dopunjava je inovativna tekstura koja pomaže njenu efikasnost.

Savršena kombinacija sastojaka

Snaga laboratorija Vichy je poznavanje mogućnosti kombinovanja visoke tehnologije i dermatoloških aktivnih sastojaka. Ovi sastojci moraju imati kozmetička, hidratantna, hranljiva, matirajuća, itd. svojstva, ali uvek se mora uzeti u obzir biološka dostupnost sastojaka.

 • Vichy vulkanska voda
 • Mexoryl® SX
 • Pro-Xylane
 • Ramnoza
 • Kombuha
 • Aminexil
 • Hijaluronska kiselina
 • Karite buter
 • Salicilna kiselina
 • Bademovo ulje
 • Retinol
 • Ulje makadamije
 • Ulje semenki kajsije
produit vichy Serum 10
Ramnoza
Poreklom iz drveta breze sa, pokazuje izuzetna umirujuća i svojstva protiv starenja.
produit vichy idéalia
Kombuha
Višenamenski koncentrat crnog čaja, sadrži jedinstvenu kombinaciju aktivnih sastojaka koji utiču na kvalitet kože i njen sjaj.

Osim poštovanja strogih standarda farmaceutske industrije Vichy nudi vrlo hedonistički pristup dermokozmetici, i za osetljivu kožu. Aktivne i čulne teksture utiču na efikasnost formule i omogućavaju njenu lakšu upotrebu za optimalnu negu.

Aktivne i čulne teksture

Teksture proizvoda iz laboratorija Vichy su stvorene tako da aktiviraju čula. Oko šarmiraju svojim delikatnim bojama u duginim i bisernim nijansama. Čulo dodira plene baršunastom mekoćom i laganom teksturom, a čulo mirisa očaravaju cvetnim ili voćnim mirisima koji i najosetljiviju kožu nežno namirišu.

Vichyjeve formule su zamišljene tako da omogućavaju najveću efikasnost i zadovoljstvo osetljive kože.

Strogi
protokoli testiranja

Svaki sastojak testiramo in vitro i na taj način proveravamo njegovu toleranciju i određujemo njegovu efikasnost. Zatim testiramo konačne proizvode i tako ocenjujemo njihovo delovanje. Na konačnim proizvodima ponovo napravimo test tolerancije i pošaljemo ih na pregled toksikologu. Tako osiguramo da odgovaraju i osetljivom tipu kože. Testiranjima in vivo pratimo odgovor kože na negu i zadovoljstvo žena.

Hipoalergene formule koje

Sve naše formule su hipoalergene pa osiguravaju najvišu toleranciju.

Svaka formula, parfimisana ili ne, testira se kako bi se utvrdio njen kapacitet za umanjenje rizika od alergija.

hram
idealne kože

Osnovan u Vichyju 2008. godine u Spa Vichy des Célestins, institut je jedinstveno mesto na svetu, potpuno je posvećen zdravlju i lepoti kože.

Institut nudi protokole za negu kože koji su prilagođeni svakom tipu, kombinujući ekspertsko poznavanje fiziologije kože i rituale lepote. U tom mirnom i opuštenom prostoru sve je posvećeno regenerisanju kože.

http://www.vichy-spa-hotel.fr

sreća
kože

Vichy i grupa kinezioterapeuta su na Institutu razvili posebne masažne tehnike kojima se povećava efikasnost nege i učvršćuje koža: pritiskom, aero masažama, sprejevima za jačanje ... Koža se regeneriše i ponovo napuni energijom.

Kako biste i kod kuće mogli da koristite blagotvorne efekte Vichyjevoga spa centra i masažnih tehnika, u laboratorijama Vichy razvili su tehnike samomasaže za što veće zadovoljstvo kože. Te metode aktivne aplikacije poboljšavaju efikasnost proizvoda i kvalitet kože, njenu elastičnost, teksturu i sjaj. Postoji samomasažna tehnika prilagođena svakom proizvodu i svakom tipu kože.

Potražite tehnike samomasaže na Youtube-u Youtube