getGeoIPCountryCode = SiteAppCode = RS Test : 'RS/'

OK

OKCancel

Thank you

Close
 • 1-vichy-dercos-densi-solutions-sampon-za-tanku-i-slabu-kosu-sampon-za-rast-kose-sampon-za-proguscivanje-kose-za-gustu-kosu-tanka-kosa-retka-kosa
 • 1-vichy-dercos-densi-solutions-sampon-za-tanku-i-slabu-kosu-sampon-za-rast-kose-sampon-za-proguscivanje-kose-za-gustu-kosu-tanka-kosa-retka-kosa

DERCOSDensi-Solutions - Šampon za tanku i slabu kosuNovo

Šamponiranje - Shampoing Redensifiant

PROMOCIJA: Uz kupovinu Densi Solutions rutine (šampon i koncentrovana nega), poklon balzam za tanku i slabu kosu. Akcija traje do isteka zaliha.

Šampon za tanku i slabu kosu. Uklanja nečistoće sa kože glave i revitalizuje kosu od korena. Kosi vraća jačinu i debljinu - za kosu zdravog izgleda.

Za žene koje imaju problem sa proređivanjem kose, nedostatkom gustine i mase kose, a koje žele jaču, gušću kosu.

 • DEBLJA KOSA
 • DUBINSKO ČIŠĆENJE
 • TRENUTNI VOLUMEN
 • +40% volumena posle 1 upotrebe

  *Instrumentalno ispitivanje

  TIP KOSEOpadanje kose
  KADViše puta nedeljno
  DOBROBITIPovećava debljinu i jača kosu koja je oslabljena i proređena.**Upotreba svih proizvoda iz Densi Solutions linije

  Vichy Mag

  • Renata Reiner

   KAKO HORMONSKA JOGA SMANJUJE SIMPTOME MENOPAUZE?

   Da li znate šta je hormonska joga i koje su njene prednosti? Sve žene koje se svakodnevno susreću sa simptomima predmenopauze i menopauze, zasigurno će izvući vrlo korisne informacije iz ovog članka. Kako za sve postoji zdrava alternativa, tako je Renata Reiner, sertifikovana instruktorka Hormonske joge, odlučila da sa nama podeli par odličnih saveta.

  • dr

   PRAVILNA ISHRANA U FUNKCIJI ODRŽAVANJA ZDRAVLJA U MENOPAUZI

   Pravilna ishrana važan je faktor u održavanju zdravlja organizma. Kao što pogrešna ishrana može da dovede do bolesti, tako i pravilna ishrana može da pomogne unapređenju zdravlja i vitalnosti ljudskog organizma. Kojim namirnicama možete da povećate kvalitet života u periodu menopauze? Pročitajte intervju s prof. dr Brankom Jakovljevićem, subspecijalistom ishrane na Medicinskom fakultetu u Beogradu i saznajte kakvo je mišljenje stručnjaka.

  • dr Svetlana Vujović

   ULOGA HORMONSKE SUPSTITUCIONE TERAPIJE U MENOPAUZI

   Žene su tokom celog života podložne promenama i nepravilnom odnosu hormona koji su posebno vidljivi u periodu menopauze. Mišljenja su različita – dok deo žena neravnotežu pokušava da reši hormonskim supstitucionim terapijama, deo se okreće korišćenju prirodnih suplemenata. Pročitajte intervju s prof. dr Svetlanom Vujović, predsednicom Srpskog udruženja za menopauzu i članicom Svetskog borda za menopauzu i saznajte kakvo je mišljenje stručnjaka.

  • dr Jelena Stojkovic Filipovic

   UBLAŽITE ZNAKOVE MENOPAUZE NA SVOJOJ KOŽI

   Primećujete promene na svojoj koži, ali niste sigurni zašto se one dešavaju? Razumevanje uzroka i simptoma pola je puta do njihovog rešavanja! Pročitajte intervju s doc dr Jelenom Stojković-Filipović iz Klinike za dermatovenerologiju Kliničkog centra Srbije i saznajte kako menopauza utiče na Vašu kožu te kako na najbolji način da ublažite njene uticaje.

  Dodajte komentar

  Densi-Solutions - Šampon za tanku i slabu kosu
  1-vichy-dercos-densi-solutions-sampon-za-tanku-i-slabu-kosu-sampon-za-rast-kose-sampon-za-proguscivanje-kose-za-gustu-kosu-tanka-kosa-retka-kosa

  1 - Ocenite ovaj proizvod

  2 - Ocenite ovaj kriterijum

  Miris
  Tekstura
  Tolerancija
  Efikasnost

  3 - Da li biste preporučili ovaj proizvod prijatelju?

  4 - Da li ste dobili uzorak ovog proizvoda?

  5 - Ostavite komentar

  Potvrdite