NOVOKljučne informacije o kolačićima na našim stranicama. Pročitajte više OVDE SADA.

Ako ne preduzmete ništa, to će se tretirati kao prihvatanje kolačića.

Zatvori

Vichy se obavezuje da će poštovati poverljivost ličnih podataka dobijene putem ovog formulara. Lični podaci prikupljeni pomoću ovog formulara biće korišćeni isključivo od strane kompanije Vichy za obradu vašeg naloga, kao i za obradu podataka o mišljenju potrošača.

Vi imate pravo pristupa, ispravljanja i povlačenja svih podataka koji se na vas odnose. To pravo možete iskoristiti u svakom trenutku slanjem e-maila na sledeću adresu info@vichy.rs

Imate pravo da u svakom trenutku saznate sve o našoj politici zaštite ličnih podataka kao i o  ostalim pravnim odredbama.

OK

OKCancel

Thank you

Close

U menopauzi nema "pauze", samo dinamična i efikasna nega za kožu

Ulazak u menopauzu ne znači da morate da pritisnete pauzu - vreme je da budete pozitivni i da prigrlite život sa dinamičnim duhom!

Najbolja anti-age nega za kožu žena koja prolazi kroz promene utelovljuje tu istu energiju, svežinu i smirenost. 

Uprkos stereotipima, menopauza nije vreme da odustanete od svojih strasti i snova ili stisnete "pauzu". To je dinamična nova faza u Vašem životu, svež početak koji zahteva veću posvećenost blagostanju i osećaju smirenosti i pogled u budućnost pun samopouzdanja. Sa tim na umu ključno je odabrati rutinu nege za kožu koja zadovoljava posebne potrebe kože u menopauzi. Neovadiol iz Laboratorija Vichy više je od obične anti-age kreme - to je inovativna nega koja hrani, oživljava i preoblikuje Vašu kožu koja prolazi kroz promene.

Neovadiol dnevna krema i serum formulisani su pomoću inovativnog novog kompenzacionog kompleksa* koji sadrži 4 snažna aktivna sastojka. Efikasno deluju na gubitak vlage i elastičnosti uzrokovanih hormonskim promenama tokom menopauze. Oni su oličenje energije, svežine i osećaja smirenosti koju tražite na ovoj prekretnici u životu.

Svež, osnažujući miris koji podiže duh i telo

Uključivanje dnevne kreme Neovadiol Kompenzacioni Kompleks* i koncentrata (seruma) u dnevnu rutinu nege kože daje trenutni osećaj blagostanja, naročito zahvaljujući osnažujućem i svežem mirisu. Voćne i cvetne note jabuke, zelenog čaja, irisa i jasmina mešaju se sa nežnim i senzualnim nagoveštajima ljubičice i mošusa što kao razultat daje miris koji podiže i osnažuje, ali i podstiče samopouzdanje i smirenost.

Raskošne, svilenkaste teksture čistog užitka koje smiruju i osvežavaju

Priuštite sebi trenutak čistog užitka i smiraja uz svilenkaste i bogate, a opet sveže teksture Neovadiol nega. Tri nove teksture kompenzuju nedostatak vlage kod kože u menopauzi dajući osećaj prijatnosti i mekoću čak i ako imate područja sa jako suvom kožom ili neke druge probleme. Njihove osvežavajuće teksture daju osećaj svežine obnavljajući izgled i osećaj mladolikog, relaksiranog i zdravog tena.

Formule koje dokazano obnavljaju i preoblikuju kožu koja prolazi kroz promene

Za optimalnu efikasnost protiv starenja istraživači su razvili novi kompenzacioni kompleks* osmišljen isključivo za žene čija je koža pod uticajem menopauze. Hormonske promene koži uskraćuju hranjive materije i gustinu usled čega ona postaje opuštena, gruba i suva. Kompenzacioni kompleks* zaista predstavlja efikasnu negu za kožu žena starijih od 50 godina zbog 4 snažna aktivna sastojka protiv starenja - Pro-Xylane koji koži daje volumen, vraća gustinu i preoblikuje konture lica, Hepes koji pročišćava i daje blistavost koži, glicerin koji vraća vlagu i osvežava, i Hedione koji obnavlja prirodno stvaranje lipida u koži. Kompleks, takođe, obnavlja i preoblikuje Vašu kožu i otkriva mlađi, zdraviji ten. 

* Kompenzacioni kozmetički kompleks.

Naši kultni proizvodi

17408NEOVADIOL KOMPENZACIONI KOMPLEKS*
Napredni obnavljajući koncentrat za zrelu kožu i kožu u menopauzi         
Svi tipovi osetljive kože 
* Kompenzacioni kozmetički kompleks           

55NewNEOVADIOLvisageSerum za liceNega protiv znakova starenja

NOVO

NEOVADIOL KOMPENZACIONI   KOMPLEKS*  Napredni obnavljajući koncentrat za zrelu kožu i   kožu u menopauzi           Svi tipovi osetljive kože   * Kompenzacioni kozmetički kompleks           

NEOVADIOL

NEOVADIOL KOMPENZACIONI KOMPLEKS*
Napredni obnavljajući koncentrat za zrelu kožu i kožu u menopauzi         
Svi tipovi osetljive kože 
* Kompenzacioni kozmetički kompleks           

Serum za lice

Serum

rating : 55 mišljenja

17853NEOVADIOL NIGHT KOMPENZACIONI KOMPLEKS*
Napredna obnavljajuća noćna nega                                                                                                                            
* Kompenzacioni kozmetički kompleks.
00NewNEOVADIOLvisageNega protiv znakova starenja

NOVO

NEOVADIOL NIGHT KOMPENZACIONI KOMPLEKS* Napredna obnavljajuća noćna nega                                                                                                                              * Kompenzacioni kozmetički kompleks.

NEOVADIOL

NEOVADIOL NIGHT KOMPENZACIONI KOMPLEKS*
Napredna obnavljajuća noćna nega                                                                                                                            
* Kompenzacioni kozmetički kompleks.

Noćna nega

Najčitanije

Sastojci

Antioksdativno delovanje ,,zlatnog korenja"

Bajkalska kapica je biljka iz kineske pokrajine Šanksi koja je izložena izuzetno hladnom vremenu i intenzivnom UV zračenju. Izložena ovako grubim uslovima, bajkalska kapica je morala da postane vrlo otporna kako bi preživela. Tako je i njeno korenje postalo neverovatno snažno i dobilo je naziv ,,zlatno korenje".

Pročitaj članak

go to top