NOVOKljučne informacije o kolačićima na našim stranicama. Pročitajte više OVDE SADA.

Ako ne preduzmete ništa, to će se tretirati kao prihvatanje kolačića.

Zatvori

Vichy se obavezuje da će poštovati poverljivost ličnih podataka dobijene putem ovog formulara. Lični podaci prikupljeni pomoću ovog formulara biće korišćeni isključivo od strane kompanije Vichy za obradu vašeg naloga, kao i za obradu podataka o mišljenju potrošača.

Vi imate pravo pristupa, ispravljanja i povlačenja svih podataka koji se na vas odnose. To pravo možete iskoristiti u svakom trenutku slanjem e-maila na sledeću adresu info@vichy.rs

Imate pravo da u svakom trenutku saznate sve o našoj politici zaštite ličnih podataka kao i o  ostalim pravnim odredbama.

OK

OKCancel

Thank you

Close

Protiv znakova starenja

Imate bore i sitne linije? Koža vam je opuštena? Šta ako možete da ublažite znakove starenja bez pribegavanja hirurgiji? Starenje kože je neizbežna činjenica, ali postoje efikasni režimi nege koji pomažu da se odloži pojavljivanje onih prvih bora i ublaže znakovi starenja.

Bilo da imate 30, 40 ili 50 godina, otkrijte naše savete za borbu protiv znakova starenja i bora, kao i najbolje proizvode za odlaganje posledica starenja. Sve što vam je potrebno da očuvate mladolikost svoje kože i smireno se suočite sa godinama koje prolaze.

    Najčitanije

    go to top