getGeoIPCountryCode = SiteAppCode = RS Test : 'RS/'

OK

OKCancel

Thank you

Close

Džilijan

Vlasnica prodavnice odeće - Šangaj

Život u Šangaju za ovu 25-ogodišnjakinju je grozničav kao i sam Šangaj. Između njenog prebukiranog rasporeda i zagađenja, vrlo je teško za njenu kožu.

Nazad

Otkrijte Džilijaninu priču

DAN 1: NA PRVI POGLED

1

“ VOLIM ŠTO JE SVAKI DAN DRUGAČIJI.Srećna sam što radim u prodaji garderobe i imam svoj biznis. Pošto sam rasla u Velikoj Britaniji, zaista uživam u kulturnim razlikama svog boravka u Kini. Neki ljudi misle da živim san svake devojke, ali prijatelji koji i sami imaju svoj biznis saosećaju više sa stresnom stranom. Ima dana kada pritisak učini da mi se pojave bubuljice. Toliko o glamuru!

“ VOLIM SLATKIŠ S VREMENA NA VREME.Uglavnom se hranim zdravo, ali je baš lepo predati se iskušenju. U Kini se svakodnevno puno vremena vrti oko hrane.

“ MOJA JUTRANJA RUTINA JE NAJJEDNOSTAVNIJA MOGUĆA. Nanosim Vichy Idéalia serum pre nanošenja kreme ujutru i uveče.  Među nama, malo više stavljam na problematične zone! Mekan je, svilenkast i lako se nanosi. Kada ga stavim, koža mi je sveža uprkos svom stresu i zagađenju sa kojim mora da se bori. Jedva čekam da vidim razliku posle nekoliko dana. Nadam se brzoj popravci! ”

“ VOLIM DA ČITAM.Dobra knjiga mi pomaže da se opustim i oslobodim posle stvarno teškog dana. To je vrlo lično zadovoljstvo.

DAN 2: NAPORAN DAN

2

“ OBIČNO RADIM 6 DANA U NEDELJI.Pošto vodim posao to se preliva u svaki aspekt moga života. Ali srećom imam puno fleksibilnosti kako da rasporedim svoj dan. Ponekada moram da žrtvujem društvene događaje ili praznike jer su u koliziji sa poslom. Retko kupujem garderobu, ali pratim puls poslednjih trendova.

“ MOJ IDEALNI DAN JE KADA JE MUŠTERIJA SREĆNA.Jeste da je kliše, ali kada oni nisu zadovoljni, nisam ni ja. Vođenje uspešnog butika svodi se na hiljadu sitnih detalja. Vrlo sam okupirana time da sve ide glatko.

“ PUNO SE DRUŽIM I TO SE VIDI NA MOJOJ KOŽI.Većinu večeri jedem napolju sa svojim prijateljima. Često kasno idem u krevet i ne spavam uvek dovoljno. Ponekada sam napolju i do 4 ujutru. Koža mi se pokvari i izgleda vrlo ispijeno kada sam umorna, posebno kada se desi da popijem par pića tokom prethodne noći.

DAN 3: UREĐENJE KUĆE

3

“ ,JA SAM VIŠE NEGO SAMO POSAO, POSAO, POSAO.Volim da provodim vreme kod kuće i da je sređujem da bude udobnija. Uvek mi je cilj savršeni izgled i sređivanje nereda je deo toga.

“ KREČENJE SOBE ME STVARNO UVESELJAVA.Uzbudim se kada vidim promenu. Radije to radim sama nego da platim nekog drugog.

“ PONOVO OBROK U TRKU, NIJE BAŠ DOBRO ZA MOJU KOŽU.Lov na savršenu vazu ima svoje mane - danas nisam jela kako treba! Ako ništa drugo, bar počinjem da osećam efekte upotrebe Idealia seruma. Uz moj način života, ten mi je obično ispijen, ali sam primetila da izgleda glatkije i bolje.

“ POTRAGA ZA NAMEŠTAJEM MI JE KAO NEKI HOBI.Kada imam vremena volim da tražim taj jedan posebni komad nameštaja. To je avantura kojoj ne mogu da odolim - iznenadili biste se šta se sve može naći po Šangaju.

DAN 4: VREME ZA OPUŠTANJE

4

“ NIKADA SE NE ZAUSTAVLJAM PREDUGO.Dan mi je počeo sa malo joge i zdravim doručkom sa integralnim tostom i voćem. Čak i kada nisam u radnji ima milion stvari da se uradi. To nije baš svačija zamisao slobodnog dana!'

“ ŠOLJA ČAJA JE ŠANSA DA PROVERIM EMAIL.Radim na detaljima novog websajta za svoj butik. Ako web dizajnerima ne napišem svoje mišljenje sada, to će usporiti projekat. Ne bih da probijem svoj termin.

“ I MOJO KOŽI JE POTEBAN TAJMAUT.Kasne noći, zagađenje, nedovoljan unos vode. Znam da nisam baš uvek najbolji prijatelj svoje kože. Ali postoji jedna stvar koju radim a koja, čini mi se, pomaže da se uklone neke štete. Vichy Idéalia serum postaje deo mog dana.

“ BRINEM DA ĆE ZAGAĐENJE OSTARITI MOJU KOŽU.Kao i mnogi veliki gradovi, Šangaj ima problem sa poprilično velikim zagađenjem vazduha. To definitivno ispija kožu. Primetila sam da izgledam umornije u Šangaju nego u Londonu. Ili sam možda samo starija!

DAN 5: IZLAZAK

5

“ SVET MODE NIKADA NE SPAVA.Volim da budem u toku. Ličnosti su važnije od života, često se srećem sa svojim prijateljima i to je divno vreme da se doteram.

“ ŠANGAJ JE VRLO KOSMOPOLITSKI.Uvek se nešto dešava i ja to maksimalno koristim dok mogu. Verovatno ću to sutra ujutru platiti svojom kožom - biće suva i gruba i izgledaću kao da imam sto godina! Moram da pijem više vode.

“ NA TO GLEDAM KAO NA SPOJ POSLA I ZADOVOLJSTVA.Moram da ostanem u potpunosti u korak sa svime što se dešava u modi. Ali volim da osiguram da je to istovremeno i dobar izlazak. Život je prekratak!

“ TO JE DIVAN ŽIVOT, ALI UZIMA SVOJ DANAK.Veliki izlasci, nedovolno sna i vrlo verovatno jedno piće viška. A da ni ne pominjem zagađenje. Sve to je kao najgora noćna mora za moju koži! Ali moram reći da posle 5 dana korišćenja Vichy Idéalia seruma, moja koža već izgleda bolje i ravnomernije.

DAN 6: BICIKLOM NA POSAO

6

“ ZAGAĐENJE I SUNCE, DUPLA ZAVRZLAMA ZA MOJ TEN.Ako želiš da bilo gde u Šangaju stigneš brzo, voziš biciklu. Zato ja uvek tako idem na posao. Ali to znači i da svoju kožu izlazem uticajima dva najgora neprijateljima. Zagađenju koje je uvek činilo da mi koža izgleda ispijeno, i suncu koje čini da mi koža bude suva i manje ravnomerna. Pročitala sam da Vichy Idéalia serum uklanja puno efekata zagađenja i sunca. Pitam se da li mi zato lice izgleda blistavije nego što je uobičajeno?

“ UVEK SAM U POTRAZI ZA ORIGINALNIM NAČINOM UREĐENJA IZLOGA.UVEK SAM U POTRAZI ZA ORIGINALNIM NAČINOM UREĐENJA IZLOGA.'                   ,,Primetila sam neko čudno cveće na tezgi na ulici i boje su inspirisale zabavnu ideju za moj naredni izlog.

“ U BUTIKU SAM NA POLICI BAŠ KOLIKO I ODEĆA.Moje mušterije znaju ko sam i ja se trudim da izgledam što bolje. Puno mi pomaže ako mi koža nije pod erupcijom posle velikog noćnog izlaska.

“ SLOBODAN TRENUTAK DA PROVERIM NAPREDAK NA SVOM NOVOM WEBSAJTU.Sve smo bliže lansiranju ali još uvek ima desetina sitnica za popraviti.

DAN 7: DIGITALIZACIJA

7

“ UVEK IMA VREMENA ZA PROMENU U POSLEDNJEM MOMENTU.Skoro da sam spremna da pritisnem kreni na novom websajtu svog butika. Svo ovo vreme ispred ekrana mi ne daje izgleda baš najsvežijeg lica u gradu... Ali pošto sam perfekcionista, htela bih još samo par sitnih promena... Na kraju krajeva, ovo je moja slika. I važna je!

“ TIM TREBA DA PROSLAVI.Imala sam sreće da pronađem nekoliko web dizajnera i stručnjaka da mi pomognu da svoj san prenesem i na mrežu. Zvanično sam živa na ,,world wide webu' na xinlelu.com!

EVO ZA USPEH NA ŠANGAJSKI NAČIN!Odabrali smo trendi restoran za lansiranje našeg websajta, a meni je retro klasika. Kao za moju knjigu uspomena!

DAN 8: IZLAZAK SA NJENIM DEČKOM

8

“ BRINEM O SVOM IZGLEDU.Bez obzira da li se viđam sa dečkom ili razgovaram sa mušterijama, bolje se osećam kada mi je koža sveža i hidrirana.

“ ZDRAVI RUČAK SA ZNATE KIME.Ponekada je lepo da zaboravim na sebe poslovnu ženu i da samo budemo nas dvoje.

“ PRIMETILA SAM VIDLJIVO POBOLJŠANJE SVOJE KOŽE.Neverovatno je da posle tako kratkog vremena upotrebe Vichy Idéalia seruma mogu da vidim razliku. Koža mi je glatkija i blistavija. Osećam se kao da pobeđujem u borbi protiv zagađenja, sunca i svih mojih kasnih noći!