NOVOKljučne informacije o kolačićima na našim stranicama. Pročitajte više OVDE SADA.

Ako ne preduzmete ništa, to će se tretirati kao prihvatanje kolačića.

Zatvori

Vichy se obavezuje da će poštovati poverljivost ličnih podataka dobijene putem ovog formulara. Lični podaci prikupljeni pomoću ovog formulara biće korišćeni isključivo od strane kompanije Vichy za obradu vašeg naloga, kao i za obradu podataka o mišljenju potrošača.

Vi imate pravo pristupa, ispravljanja i povlačenja svih podataka koji se na vas odnose. To pravo možete iskoristiti u svakom trenutku slanjem e-maila na sledeću adresu info@vichy.rs

Imate pravo da u svakom trenutku saznate sve o našoj politici zaštite ličnih podataka kao i o  ostalim pravnim odredbama.

OK

OKCancel

Thank you

Close

Zdrav život

Da biste imali ten koji izgleda najlepše moguće, trebalo bi da se opustite.
U pitanju je filozofija koja uključuje zdrave namirnice, fizičke aktivnosti, trendove u ishrani i savete za životni stil i predstavlja kombinaciju energije i dobrostanja.

Vitalnost je ključna u ovom delu. Pročitajte sve naše savete (i dosta razumnih smernica) za zdraviji život bez opterećenja i smirenu lepotu u svakom trenutku.

Stil

3 saveta kako živeti sporije i ispuniti dan energijom

Čuli ste za izreku ,,žuri polako", ali jeste li ikada pomislili kako se ona odražava na Vaš život? Neprestana žurba povećava nivo kortizola u našem krvotoku, a on je glavni činilac koji doprinosi bolestima povezanim sa stresom. Stres sprečava i stvaranje dopamina, hemikalije u mozgu koja utiče na dobro raspoloženje. Što više žurimo, to smo nesrećniji i manje fokusirani.

Pročitaj članak

Najčitanije

Stil

Fermentisana hrana: verujte nam, koža će Vam biti zahvalna

Naravno, naziv možda ne zvuči posebno primamljivo, ali verujte nam kad Vam kažemo da bi svakako trebalo da obratite  pažnju na fermentisanu hranu, ako želite da poboljšate sveukupno zdravlje. Objasnićemo odakle ta buka o zdravoj hrani u poslednje vreme i rećićemo Vam koja je najbolja fermentisana hrana koju treba da uvrstite u ishranu. 

Pročitaj članak

go to top