NOVOKljučne informacije o kolačićima na našim stranicama. Pročitajte više OVDE SADA.

Ako ne preduzmete ništa, to će se tretirati kao prihvatanje kolačića.

Zatvori

Vichy se obavezuje da će poštovati poverljivost ličnih podataka dobijene putem ovog formulara. Lični podaci prikupljeni pomoću ovog formulara biće korišćeni isključivo od strane kompanije Vichy za obradu vašeg naloga, kao i za obradu podataka o mišljenju potrošača.

Vi imate pravo pristupa, ispravljanja i povlačenja svih podataka koji se na vas odnose. To pravo možete iskoristiti u svakom trenutku slanjem e-maila na sledeću adresu info@vichy.rs

Imate pravo da u svakom trenutku saznate sve o našoj politici zaštite ličnih podataka kao i o  ostalim pravnim odredbama.

OK

OKCancel

Thank you

Close

Slow Âge - najbolja tehnološka dostignuća u jednoj anti-age nezi

Vichy predstavlja Slow Âge, poslednju inovaciju u nezi kože, koja deluje na svakodnevna oštećenja nastala pod uticajem ekspozoma, kako bi Vam pomogao da starite jednostavno, dostojanstveno i prirodno.

Kako sastojci proizvoda deluju u sinergiji sa formulom koja sadrže filtere?


Da bi osigurao uspešnu integraciju sastojaka formule, Vichy je sproveo brojna ispitivanja proizvoda kako bi  promatrao povećane nivoe SPF-a u Slow Âge nezi. Uz antioksidativno delovanje bajkalske kapice, koristio je i najnoviju tehnologiju pri stvaranju mirisa kako bi zadovoljio očekivanja kupaca.

Kako su aktivni sastojci nege Slow Âge uspešno integrisani u formulu?


Moć aktivnih sastojaka formule (mineralizovana termalna voda Vichy, ekstrakt korena bajkalske kapice, bifidus) je sačuvana uvođenjem ekstrakta bajkalske kapice i bifidusa na nižoj temperaturi (nižoj od 45°C) kako bi se izbeglo bilo kakvo smanjenje efikasnosti povezano sa toplotom.

Kako je razvijena tekstura proizvoda, a da nije postala masna ili lepljiva uprkos prisustvu UV filtera?


Bilo je zahtevno iskombinirati sve aktivne sastojke formule i UV filtere u okviru izuzetno nežne i taktilne teksture. Sa ciljem suzbijanja masnog osećaja i belih tragova koje UV filteri često ostavljaju, Laboratorije Vichy su u formulu uključile mešavinu posebnih voskova kako bi optimizovali prijanjanje proizvoda na kožu, a zatim i siliku za postizanje baršunastog osećaja na koži. Ova iznenađujuća tekstura najpre stvara kapljicu da bi se zatim u trenutku rastopila ne ostavljajući ništa osim osećaja mekoće i prijatnosti na dodir. Ništa od dokaza da su filteri na koži!

Naši kultni proizvodi

Najčitanije

Sastojci

Antioksdativno delovanje ,,zlatnog korenja"

Bajkalska kapica je biljka iz kineske pokrajine Šanksi koja je izložena izuzetno hladnom vremenu i intenzivnom UV zračenju. Izložena ovako grubim uslovima, bajkalska kapica je morala da postane vrlo otporna kako bi preživela. Tako je i njeno korenje postalo neverovatno snažno i dobilo je naziv ,,zlatno korenje".

Pročitaj članak

go to top