NOVOKljučne informacije o kolačićima na našim stranicama. Pročitajte više OVDE SADA.

Ako ne preduzmete ništa, to će se tretirati kao prihvatanje kolačića.

Zatvori

Vichy se obavezuje da će poštovati poverljivost ličnih podataka dobijene putem ovog formulara. Lični podaci prikupljeni pomoću ovog formulara biće korišćeni isključivo od strane kompanije Vichy za obradu vašeg naloga, kao i za obradu podataka o mišljenju potrošača.

Vi imate pravo pristupa, ispravljanja i povlačenja svih podataka koji se na vas odnose. To pravo možete iskoristiti u svakom trenutku slanjem e-maila na sledeću adresu info@vichy.rs

Imate pravo da u svakom trenutku saznate sve o našoj politici zaštite ličnih podataka kao i o  ostalim pravnim odredbama.

OK

OKCancel

Thank you

Close

Sada je pravo vreme da gradite budućnost svoje kože

U neprestanoj potrazi za efikasnijim proizvodima za negu kože, Laboratorije Vichy su prepoznale progresivne znakove starenja kože. Evo ukratko šta to znači...

Tipični znakovi starenja kože uključuju gubitak čvrstine, postepenu pojavu bora i tankih linija, suvih ili tamnih područja (uključujući i staračke pege) i gubitak sjaja. Kako starimo, ove promene postaju izraženije. Međutim, uvođenje svega nekoliko ključnih navika u svakodnevnu rutinu, kao dodatak posebno odabranom režimu nege kože, može značajno doprineti malo drugačijem razvoju događaja.

Zaštita od sunca za svetliju budućnost

Važno je da uvek koristite hidratantnu negu sa visokim SPF (zaštitnim faktorom) bez obzira na vremenske uslove - UV zraci mogu prodreti kroz Vašu kožu i kada je oblačno! Uz očigledne dobrobiti poput delovanja protiv braon/staračkih pega, zaštitni faktori deluju i protiv štetnih efekata sunca i pojave bora i tako smanjuju rizik od nastanka karcinoma kože. Nanosite proizvod za zaštitu od sunca svaka 2-3 sata - na lice je dovoljno naneti otprilike pola kafene kašičice proizvoda. Kombinovanje zaštitne kreme sa serumom ili hidratantnom negom bogatom antioksidansima podstiče odbranu kože što može značajno pomoći u obnovi oštećenja kože uzrokovanih sunčevim zracima.

Zdrav stil života za sjajnu kožu

Hronični stres i umor mogu imati negativni uticaj na dugoročnu sposobnost obnove kože, zato brinite o mentalnom zdravlju kroz praktikovanje svakodnevne meditacije ili neke opuštajuće aktivnosti. Dugoročna strategija za fizičko i mentalno zdravlje uz sveobuhvatnu negu pomaže da izgradite lepšu budućnost za svoju kožu.

Naši kultni proizvodi

Najčitanije

Sastojci

Antioksdativno delovanje ,,zlatnog korenja"

Bajkalska kapica je biljka iz kineske pokrajine Šanksi koja je izložena izuzetno hladnom vremenu i intenzivnom UV zračenju. Izložena ovako grubim uslovima, bajkalska kapica je morala da postane vrlo otporna kako bi preživela. Tako je i njeno korenje postalo neverovatno snažno i dobilo je naziv ,,zlatno korenje".

Pročitaj članak

go to top