NOVOKljučne informacije o kolačićima na našim stranicama. Pročitajte više OVDE SADA.

Ako ne preduzmete ništa, to će se tretirati kao prihvatanje kolačića.

Zatvori

OK

OKCancel

Thank you

Close

Razbijanje mita: kada je sjajnoj koži potrebna anti-age nega

  • favoris

Popularna zabluda kaže da oni sa masnom kožom moraju da imaju i sjajnu kožu i da nemaju sitne bore karakteristične za prerano starenje.

Poznat je mit da se na koži sa masnim sjajem ne vide bore ili znakovi preranog starenja zahvaljujući visokom nivou sebuma. Ako ste stariji od 30 godina i brine Vas neprijatni masni sjaj, potreban Vam je efikasan anti-age proizvod za negu, a ne proizvod koji deluje samo na masni sjaj. Odabir odgovarajuće nege može biti pravi izazov. Nakon 40. godine efikasne kreme protiv bora za mešovitu ili masnu kožu još je teže naći. 

Gel-krema za glatku i blistavu kožu: Idéalia rešenje

Sve se menja sa novom Idéalia gel-kremom za glatku i blistavu mešovitu do masnu kožu, formulisanom isključivo za odrasle koji se bore protiv masnog sjaja i znakova starenja. Obogaćena je kombuhom, fermentisanim ekstraktom crnog čaja, vitaminima i mineralizovanom termalnom vodom Vichy i vidljivo uglačava i popunjava kožu, pročišćava njenu teksturu, ujednačava ten i obnavlja njegov prirodni sjaj.

Zdravi sjaj sa nežnim mat efektom

Za razliku od tolikih krema za mešovitu ili masnu kožu, gel-krema Vašu kožu održava izuzetno hidriranom, svežom i bez masnog sjaja što je čini najboljim novim hidratantnim gelom za masnu kožu. Njene patentirane Aquakeep® mikrosfere mogu da apsorbuju i do 100  puta veću količinu vode od sopstvene težine. Progresivno otpuštaju vodu u kožu i daju joj trenutni osećaj svežine, kao i dugotrajan mat efekat. Koža je savršeno hidrirana i osvežena, bez masnog sjaja, zdrava i blistava, a njena lagana, svilenkasta tekstura će Vas podsetiti na hladan sorbe: kremast, a istovremeno svež i baršunast na dodir. 

Najčitanije

Sastojci

Antioksdativno delovanje ,,zlatnog korenja"

Bajkalska kapica je biljka iz kineske pokrajine Šanksi koja je izložena izuzetno hladnom vremenu i intenzivnom UV zračenju. Izložena ovako grubim uslovima, bajkalska kapica je morala da postane vrlo otporna kako bi preživela. Tako je i njeno korenje postalo neverovatno snažno i dobilo je naziv ,,zlatno korenje".

Pročitaj članak

go to top