NOVOKljučne informacije o kolačićima na našim stranicama. Pročitajte višeOVDE SADA.

Ako ne preduzmete ništa, to će se tretirati kao prihvatanje kolačića.

Zatvori

  • research
  • Points de vente
  • newsletter
  • Moja koža

Probiotski sastojak bifidus za snažniju kožu

Probiotici su živi mikroorganizmi dugo proučavani zbog svog blagotvornog dejstva na zdravlje, posebno na intestinalnu mikrofloru. Bifidus je probiotski sastojak dobijen fermentacijom bakterija Bifidobacterium Longum.

Vichy je predstavio inovaciju koristeći ovaj neživi probiotski sastojak blagotvoran prema koži u svojoj novoj formulaciji.


Blagotvorni efekti bifidusa na kožu su brojni i dokazani su kliničkim ispitivanjima sprovedenim na osetljivoj koži.
- Delovanje na barijeru kože putem jačanja njene strukture što znači da je hidrolipidni film otporniji na štetne uticaje.
- Delovanje na kožu putem smanjenja njene osetljivosti. Nakon 57 dana primećujemo smanjenje osetljivosti kože za 60%.
- I konačno delovanje na isušivanje kože - bifidus može pomoći u borbi protiv efekata hladnoće i klimatizacije i tako odložiti pojavu znakova starenja usled isušivanja kože.

Dobrobiti su izuzetne: koža je manje osetljiva na štetne uticaje iz okoline, a smanjene su i njena suvoća i osetljivost.

Naši kultni proizvodi

Najčitanije

Sastojci

Antioksdativno delovanje ,,zlatnog korenja"

Bajkalska kapica je biljka iz kineske pokrajine Šanksi koja je izložena izuzetno hladnom vremenu i intenzivnom UV zračenju. Izložena ovako grubim uslovima, bajkalska kapica je morala da postane vrlo otporna kako bi preživela. Tako je i njeno korenje postalo neverovatno snažno i dobilo je naziv ,,zlatno korenje".

Pročitaj članak

Sastojci

BIFIDUS

Niste još upoznati sa bifidusom? E pa Vaš digestivni sistem sigurno jeste. Bifidus je ,,prijateljska" bakterijska flora koja sprečava rast štetnih bakterija i zvezda je iznenađujućeg bestselera Džulije Enders (Giulie Enders) ,,Ljupka creva" (Charming Bowels).

Pročitaj članak

go to top