NOVOKljučne informacije o kolačićima na našim stranicama. Pročitajte više OVDE SADA.

Ako ne preduzmete ništa, to će se tretirati kao prihvatanje kolačića.

Zatvori

OK

OKCancel

Thank you

Close

Ove 3 inspirativne i snažne žene utelovljuju sreću i eleganciju u pedesetim

 • favoris

Lepota i samopouzdanje ne znaju za godine, a ove 3 inspirativne, snažne žene dokazuju da su pedesete pravo vreme za nove izazove i smiren, srećan i lep pogled u budućnost.

U kulturama koje obožavaju mladost, posebno kod žena, važno je ponovo afirmisati činjenicu da je istinska lepota bezvremenska. Tri inspirativne i žene koje zrače, zvezde iz potpuno različitih područja kao što su genetika, zabavna industrija i humanitarni rad, dokazuju da pedesete mogu da budu doba duboke kreativnosti, snage, samopouzdanja i sreće. To je vreme novih izazova i ispitivanja vlastitih granica kako biste imali upravo onakav život kakav želite.

Robin Wright: utelovljenje elegancije i stila na ekranima

Robin Wright, američka glumica i dobitnica Zlatnog globusa, najpoznatija po trenutnoj ulozi elegantne i moćne Claire Underwood u Netfixovoj seriji Kuća od karata, dominira ekranom sebi svojstvenim i suptilno glamuroznim stilom. Njena karakteristična harizma i sirovi talent, zaslužni su što je jedina glumica koja je dosad osvojila Zlatni globus u kategoriji internet TV serije.

Njen moto: "Radije bih se okušala u nečemu što nisam sigurna da mogu."

Jennifer Doudna: vodeći inovativni istraživač na području genetike

Možda nikad niste čuli za profesorku Jennifer Doudna sa Berkleyja, Univerziteta u Kaliforniji, ali svet genetske medicine svakako jeste. 2012. godine ona i njene kolege otkrili su revolucionaran i efikasniji način obrade DNK što je dovelo do mnogih drugih otkrića na tom području. Osvojila je brojne nagrade u nauci i medicini, uključujući i onu Medicinskog instituta 2010. godine.

Njen moto: “Jedan od problema u svetu biotehnologije jeste nedostatak žena na vodećim pozicijama i volela bih da vidim da se to promeni u bliskoj budućnosti."

Joanne Liu: Spasava živote tokom krize ebole

Kad je smrtonosni ebola virus 2014. godine poprimio razmere epidemije u nekoliko zemalja Zapadne Afrike, predsednica organizacije Lekari bez granica, Joanne Liu, pokazala je neverovatnu snagu i odlučnost u borbi protiv virusa i spasila nebrojene živote. Iako ebola više ne puni novinske stupce svakodnevno, kanadska doktorka nastavlja sa borbom protiv virusa u zahvaćenim zemljama, uključujući Sierra Leone i Gvineju, a za časopis Time je izjavila: "Iako još uvek imamo posla, danas imamo sredstva da okončamo epidemiju”. Ona je istinska ikona smirenosti, borbenosti i milosti uprkos velikim izazovima.

Njen moto:
“Naš sistem humanitarne pomoći je slab i potrebno ga je srediti. Potrebna mu je provera i vraćanje [njegove] humanosti.”

Naši kultni proizvodi

 • 17406NEOVADIOL KOMPENZACIONI KOMPLEKS*
  Napredna obnavljajuća nega za zrelu kožu i kožu u menopauzi  
  Normalna do mešovita osetljiva koža
  * Kompenzacioni kozmetički kompleks.
  57NewNEOVADIOLNega protiv znakova starenja

  Novo

  NEOVADIOL KOMPENZACIONI  KOMPLEKS* Napredna obnavljajuća nega za zrelu kožu i kožu  u menopauzi   Normalna  do mešovita osetljiva koža * Kompenzacioni kozmetički kompleks.
 • 17408NEOVADIOL KOMPENZACIONI KOMPLEKS*
  Napredni obnavljajući koncentrat za zrelu kožu i kožu u menopauzi         
  Svi tipovi osetljive kože 
  * Kompenzacioni kozmetički kompleks           

  55NewNEOVADIOLFACE CARESerum za liceNega protiv znakova starenja

  Novo

  NEOVADIOL KOMPENZACIONI  KOMPLEKS* Napredni obnavljajući koncentrat za zrelu kožu i  kožu u menopauzi          Svi tipovi osetljive kože  * Kompenzacioni kozmetički kompleks           
 • 17853NEOVADIOL NIGHT KOMPENZACIONI KOMPLEKS*
  Napredna obnavljajuća noćna nega                                                                                                                            
  * Kompenzacioni kozmetički kompleks.
  00NewNEOVADIOLNega protiv znakova starenja

  Novo

  NEOVADIOL NIGHT KOMPENZACIONI KOMPLEKS* Napredna obnavljajuća noćna nega                                                                                                                             * Kompenzacioni kozmetički kompleks.
 • Najčitanije

  go to top