NOVOKljučne informacije o kolačićima na našim stranicama. Pročitajte više OVDE SADA.

Ako ne preduzmete ništa, to će se tretirati kao prihvatanje kolačića.

Zatvori

Vichy se obavezuje da će poštovati poverljivost ličnih podataka dobijene putem ovog formulara. Lični podaci prikupljeni pomoću ovog formulara biće korišćeni isključivo od strane kompanije Vichy za obradu vašeg naloga, kao i za obradu podataka o mišljenju potrošača.

Vi imate pravo pristupa, ispravljanja i povlačenja svih podataka koji se na vas odnose. To pravo možete iskoristiti u svakom trenutku slanjem e-maila na sledeću adresu info@vichy.rs

Imate pravo da u svakom trenutku saznate sve o našoj politici zaštite ličnih podataka kao i o  ostalim pravnim odredbama.

OK

OKCancel

Thank you

Close

Ove 3 inspirativne i snažne žene utelovljuju sreću i eleganciju u pedesetim

Lepota i samopouzdanje ne znaju za godine, a ove 3 inspirativne, snažne žene dokazuju da su pedesete pravo vreme za nove izazove i smiren, srećan i lep pogled u budućnost.

U kulturama koje obožavaju mladost, posebno kod žena, važno je ponovo afirmisati činjenicu da je istinska lepota bezvremenska. Tri inspirativne i žene koje zrače, zvezde iz potpuno različitih područja kao što su genetika, zabavna industrija i humanitarni rad, dokazuju da pedesete mogu da budu doba duboke kreativnosti, snage, samopouzdanja i sreće. To je vreme novih izazova i ispitivanja vlastitih granica kako biste imali upravo onakav život kakav želite.

Robin Wright: utelovljenje elegancije i stila na ekranima

Robin Wright, američka glumica i dobitnica Zlatnog globusa, najpoznatija po trenutnoj ulozi elegantne i moćne Claire Underwood u Netfixovoj seriji Kuća od karata, dominira ekranom sebi svojstvenim i suptilno glamuroznim stilom. Njena karakteristična harizma i sirovi talent, zaslužni su što je jedina glumica koja je dosad osvojila Zlatni globus u kategoriji internet TV serije.

Njen moto: "Radije bih se okušala u nečemu što nisam sigurna da mogu."

Jennifer Doudna: vodeći inovativni istraživač na području genetike

Možda nikad niste čuli za profesorku Jennifer Doudna sa Berkleyja, Univerziteta u Kaliforniji, ali svet genetske medicine svakako jeste. 2012. godine ona i njene kolege otkrili su revolucionaran i efikasniji način obrade DNK što je dovelo do mnogih drugih otkrića na tom području. Osvojila je brojne nagrade u nauci i medicini, uključujući i onu Medicinskog instituta 2010. godine.

Njen moto: “Jedan od problema u svetu biotehnologije jeste nedostatak žena na vodećim pozicijama i volela bih da vidim da se to promeni u bliskoj budućnosti."

Joanne Liu: Spasava živote tokom krize ebole

Kad je smrtonosni ebola virus 2014. godine poprimio razmere epidemije u nekoliko zemalja Zapadne Afrike, predsednica organizacije Lekari bez granica, Joanne Liu, pokazala je neverovatnu snagu i odlučnost u borbi protiv virusa i spasila nebrojene živote. Iako ebola više ne puni novinske stupce svakodnevno, kanadska doktorka nastavlja sa borbom protiv virusa u zahvaćenim zemljama, uključujući Sierra Leone i Gvineju, a za časopis Time je izjavila: "Iako još uvek imamo posla, danas imamo sredstva da okončamo epidemiju”. Ona je istinska ikona smirenosti, borbenosti i milosti uprkos velikim izazovima.

Njen moto:
“Naš sistem humanitarne pomoći je slab i potrebno ga je srediti. Potrebna mu je provera i vraćanje [njegove] humanosti.”

Naši kultni proizvodi

17408NEOVADIOL KOMPENZACIONI KOMPLEKS*
Napredni obnavljajući koncentrat za zrelu kožu i kožu u menopauzi         
Svi tipovi osetljive kože 
* Kompenzacioni kozmetički kompleks           

55NewNEOVADIOLvisageSerum za liceNega protiv znakova starenja

NOVO

NEOVADIOL KOMPENZACIONI   KOMPLEKS*  Napredni obnavljajući koncentrat za zrelu kožu i   kožu u menopauzi           Svi tipovi osetljive kože   * Kompenzacioni kozmetički kompleks           

NEOVADIOL

NEOVADIOL KOMPENZACIONI KOMPLEKS*
Napredni obnavljajući koncentrat za zrelu kožu i kožu u menopauzi         
Svi tipovi osetljive kože 
* Kompenzacioni kozmetički kompleks           

Serum za lice

Serum

rating : 55 mišljenja

17853NEOVADIOL NIGHT KOMPENZACIONI KOMPLEKS*
Napredna obnavljajuća noćna nega                                                                                                                            
* Kompenzacioni kozmetički kompleks.
00NewNEOVADIOLvisageNega protiv znakova starenja

NOVO

NEOVADIOL NIGHT KOMPENZACIONI KOMPLEKS* Napredna obnavljajuća noćna nega                                                                                                                              * Kompenzacioni kozmetički kompleks.

NEOVADIOL

NEOVADIOL NIGHT KOMPENZACIONI KOMPLEKS*
Napredna obnavljajuća noćna nega                                                                                                                            
* Kompenzacioni kozmetički kompleks.

Noćna nega

Najčitanije

go to top