NOVOKljučne informacije o kolačićima na našim stranicama. Pročitajte više OVDE SADA.

Ako ne preduzmete ništa, to će se tretirati kao prihvatanje kolačića.

Zatvori

Vichy se obavezuje da će poštovati poverljivost ličnih podataka dobijene putem ovog formulara. Lični podaci prikupljeni pomoću ovog formulara biće korišćeni isključivo od strane kompanije Vichy za obradu vašeg naloga, kao i za obradu podataka o mišljenju potrošača.

Vi imate pravo pristupa, ispravljanja i povlačenja svih podataka koji se na vas odnose. To pravo možete iskoristiti u svakom trenutku slanjem e-maila na sledeću adresu info@vichy.rs

Imate pravo da u svakom trenutku saznate sve o našoj politici zaštite ličnih podataka kao i o  ostalim pravnim odredbama.

OK

OKCancel

Thank you

Close

Noćni valunzi: kako da ostanete smirene i naspavate se

Tokom kasnijih stadijuma menopauze "valunzi" mogu da naruše Vaš san i spreče Vas da se odmorite, što je neophodno za blagostanje i lepu kožu. Ovih 5 saveta će Vam pomoći da se umirite i dobro naspavate, a probudite sveži. 

Vrteli ste se cele noći i budili u znoju i uznemireni. Hormonske promene koje nastupaju u menopauzi - posebno u kasnijim stadijumima - mogu da uzrokuju nalete vrućine i da Vas spreče da se naspavate, pa čak i da izazovu nesanicu. Sledite ovih 5 saveta kako da ostanete smireni i da se dobro naspavate tokom noći: ujutru ćete izgledati i osećaćete se najbolje što možete.

Držite hladno piće na noćnom ormariću

Čaša hladne vode ili biljnog čaja uz uzglavlje dobar je način opuštanja kad Vam je pretoplo. Možete da razmislite i o držanju raspršivača ili vlažne krpe uz krevet, za osveženje kože, ako se noću znojite.

Nosite prozračne i prirodne materijale dok spavate

Ako nosite sintetičke materijale poput poliestera ili spandeksa, pred spavanje se presvucite u prozračnije, prirodne materijale poput organskog pamuka. Sintetičke tkanine mogu da zarobe toplotu, zbog čega ćete se osećati neprijatno, a pamuk ili lan upijaju vlagu i održavaju Vas "hladnima".

Spavajte sa jednim pokrivačem manje i razmislite o promeni posteljine

Važno je i ne zatrpavati se prekirvačima ako imate noćne nalete vrućine. Ako možete, spavajte sa jednim porkivačem manje. Razmislite i o promeni posteljine u onu prirodnih materijala poput pamuka ili paperja: to će Vam pomoći da ostanete hladni i suvi.

Smirite se i utonite u san za lepotu, uz Neovadiol Night

Noćna nega za kožu žena u menopauzi trebalo bi da deluje i na nalete vrućine. Neovadiol Night noćna krema čini upravo to: formula koja hladi i smiruje nudi trenutni i dugotrajni osećaj svežine i olakšanja od vrućine, što Vam omogućuje da zaista utonete u san za lepotu. Kompenzacioni kompleks* istovremeno deluje na vraćanje gustine i preoblikovanje kože donoseći sve što joj je potrebno da izgleda mlađe i zdravije ujutro. Rezultat? Budite se potpuno sveži i spremni da se suočite sa nadolazećim danom, potpuno sigurni u sebe.
* Kompenzacioni kozmetički kompleks.

Naši kultni proizvodi

17853NEOVADIOL NIGHT KOMPENZACIONI KOMPLEKS*
Napredna obnavljajuća noćna nega                                                                                                                            
* Kompenzacioni kozmetički kompleks.
00NewNEOVADIOLvisageNega protiv znakova starenja

NOVO

NEOVADIOL NIGHT KOMPENZACIONI KOMPLEKS* Napredna obnavljajuća noćna nega                                                                                                                              * Kompenzacioni kozmetički kompleks.

NEOVADIOL

NEOVADIOL NIGHT KOMPENZACIONI KOMPLEKS*
Napredna obnavljajuća noćna nega                                                                                                                            
* Kompenzacioni kozmetički kompleks.

Noćna nega

17408NEOVADIOL KOMPENZACIONI KOMPLEKS*
Napredni obnavljajući koncentrat za zrelu kožu i kožu u menopauzi         
Svi tipovi osetljive kože 
* Kompenzacioni kozmetički kompleks           

55NewNEOVADIOLvisageSerum za liceNega protiv znakova starenja

NOVO

NEOVADIOL KOMPENZACIONI   KOMPLEKS*  Napredni obnavljajući koncentrat za zrelu kožu i   kožu u menopauzi           Svi tipovi osetljive kože   * Kompenzacioni kozmetički kompleks           

NEOVADIOL

NEOVADIOL KOMPENZACIONI KOMPLEKS*
Napredni obnavljajući koncentrat za zrelu kožu i kožu u menopauzi         
Svi tipovi osetljive kože 
* Kompenzacioni kozmetički kompleks           

Serum za lice

Serum

rating : 55 mišljenja

Najčitanije

go to top