NOVOKljučne informacije o kolačićima na našim stranicama. Pročitajte više OVDE SADA.

Ako ne preduzmete ništa, to će se tretirati kao prihvatanje kolačića.

Zatvori

Vichy se obavezuje da će poštovati poverljivost ličnih podataka dobijene putem ovog formulara. Lični podaci prikupljeni pomoću ovog formulara biće korišćeni isključivo od strane kompanije Vichy za obradu vašeg naloga, kao i za obradu podataka o mišljenju potrošača.

Vi imate pravo pristupa, ispravljanja i povlačenja svih podataka koji se na vas odnose. To pravo možete iskoristiti u svakom trenutku slanjem e-maila na sledeću adresu info@vichy.rs

Imate pravo da u svakom trenutku saznate sve o našoj politici zaštite ličnih podataka kao i o  ostalim pravnim odredbama.

OK

OKCancel

Thank you

Close

Idéalia rešenje za svežu i lepu kožu za sva godišnja doba

Zašto ne biste imali rutinu prilagođenu upravo Vašoj koži i promenama godišnjih doba sa kojima se suočava Vaš ten?

Postoji Idéalia proizvod koji rešava probleme svih godišnjih doba, od suve i kože koja se peruta u jesen i zimu do letnjih problema uključujući višak sebuma i masnoće. Otkrijte rutinu za lepotu kože u svako doba godine.

Proleće i leto: držite masni sjaj pod kontolom i vratite svojoj koži zdravi sjaj

U prolećnim i letnjim mesecima topli i vlažni uslovi mogu da izazovu probleme sa sjajem i masnoćom kože bez obzira da li imate masnu kožu.  Potrebna Vam je hidratantna nega matirajućeg, neutralnog efekta koja hidrira kožu, deluje na prve znakove starenja i čuva zdravi sjaj kože. 

Srećom, Vaša Idéalia dnevna rutina nege kože pomaže u postizanju lepe kože bez masnog sjaja, bez obzira na spoljnu temperaturu. Kombinacija dnevne kreme za glatku i blistavu kožu i jedne kapi Idéalia Life Seruma savršeno je rešenje, jer uglačava i pročišćuje Vašu kožu i daje joj svež, blistav izgled kakav želite. Serum ujedno i štiti kožu od zagađenja koje je na vrhuncu u letnjim mesecima. 

Ukoliko imate mešovitu do masnu kožu, dnevnu negu zamenite gel-kremom koja dodatno deluje protiv masnog sjaja i sveže je i hidrirajuće teksture sa mat efektom, čak i tokom vrućina.

Jesen i zima: nahraniti i hidrirati kožu

U jesen i zimu Vaša strategija će biti drugačija, jer se susrećete sa hladnijim uslovima koji mogu da izazovu suve fleka na licu ili područja koja se perutaju. Čak i ako Vam je koža masna, ovo može predstavljati problem. 

Za suvu kožu zimi najbolje oružje je Idéalia dnevna krema za suvu kožu u kombinaciji sa Life Serumom. Oni će dubinski hidrirati i omekšati Vaš ten, sprečiti perutanje kože i vratiti joj prirodni sjaj. Serum pak štiti kožu od štetnih uticaja okoline, sužava i pročišćuje pore i koži vraća zdravi sjaj. 
Za mešovitu do masnu kožu ovo je vreme kad gel-kremu zamenjujete klasičnom Idéalia dnevnom kremom kako biste je nahranili bez osećaja težine i zamašćivanja.

Najčitanije

go to top