NOVOKljučne informacije o kolačićima na našim stranicama. Pročitajte više OVDE SADA.

Ako ne preduzmete ništa, to će se tretirati kao prihvatanje kolačića.

Zatvori

Vichy se obavezuje da će poštovati poverljivost ličnih podataka dobijene putem ovog formulara. Lični podaci prikupljeni pomoću ovog formulara biće korišćeni isključivo od strane kompanije Vichy za obradu vašeg naloga, kao i za obradu podataka o mišljenju potrošača.

Vi imate pravo pristupa, ispravljanja i povlačenja svih podataka koji se na vas odnose. To pravo možete iskoristiti u svakom trenutku slanjem e-maila na sledeću adresu info@vichy.rs

Imate pravo da u svakom trenutku saznate sve o našoj politici zaštite ličnih podataka kao i o  ostalim pravnim odredbama.

OK

OKCancel

Thank you

Close

Densi-Solutions: savršena rutina za povećanje mase kose

Dercos Densi-Solutions ciljano deluje na koren i vlakno kose i time jača kosu koja se istanjuje te poboljšava zdravlje vlasišta, a sve zahvaljujući kombinaciji 7 inovativnih sastojaka.

Kako Dercos Densi-Solutions može da poboljša masu kose?


Ko je rekao da se istanjivanje kose događa u 40-im? Uz koncentrovanu negu za tanku i retku kosu, šampon za tanku i slabu kosu i balzam za tanku i slabu kosu, Dercos Densi-Solutions nudi sistem u 3 koraka za povećanje mase kose. Kad se koristi kao potpuna rutina nege kose, Dercos Densi-Solutions donosi snagu 7 sastojaka koji popravljaju izgled kose koja se istanjuje, od vlasišta duž cele vlasi.

Korak 1: Densi-Solutions šampon za tanku i slabu kosu, kosu čini debljom i snažnijom


Najpre koristimo Densi-Solutions šampon za tanku i slabu kosu bez parabena obogaćen sastojkom Filloxane™ za povećanje debljine vlasi i poboljšanje njenog kvaliteta zahvaljujući 3D mreži koja obavija vlas i jača vlakno. Proizvod je prozračne teksture koja efikasno čisti kosu bez ostavljanja masnih tragova – savršen za tanku kosu kojoj je potreban volumen od korena do vrhova!

Korak 2: Densi-Solutions balzam za tanku i slabu kosu koji kosu jača od korena


Zatim sledi balzam za povećanje debljine vlasi obogaćen sastojkom Ceramide R  za jačanje strukture tanke kose. Molekuli sastojka Ceramide R koji štite i osnažavaju vlakno kose „cementiraju“ prostor između ljuskica kutikule kose i stvaraju snažniju, glatkiju strukturu. Za razliku od uobičajenih regeneratora ovaj balzam se nanosi od korena duž cele vlasi i svojom osvežavajućom, rastopivom gelastom teksturom daje dozu svežine neposredno nakon nanošenja.

Korak 3: Densi-Solutions koncentrovana nega za tanku i retku kosu: klinički dokazano poboljšava gustinu kose

I na kraju, koncentrovana nega za tanku i retku kosu koja se ne ispira, a deluje na vlasište jačajući kosu od korena i osvežavajući vlasište. Ova nega dokazano poboljšava gustinu kose u samo 6 nedelja zahvaljujući aktivnim sastojcima: Stemoxydinu™ i resveratrolu.[1]
[1] Kliničko ispitivanje. 79 žena. 6 nedelja upotrebe potpune Densi Solutions rutine.

Naši kultni proizvodi

Najčitanije

41 DERCOS_Aminexil Clinical 5

Nega Kose

Da li je moguće zaustaviti opadanje kose?

Opadanje kose može biti uzrokovano raznim faktorima, od problema sa zdravljem do nedostataka vitamina u telu pa i do nekih ozbiljnijih stvari. Glavni uzroci za koje potrošači smatraju da neposredno utiču na opadanje kose, osim genetike, su i stres, zagađenje, umor, pušenje, nepovoljni tretmani kose, hormonske promene, neadekvatna ishrana i problemi na koži glave.

Pročitaj članak

Vichy expert

Nega Kose

NAJČEŠĆA PITANJA O GUBITKU KOSE KOD ŽENA

Postoji verovanje da je gubitak kose problem koji najčešće pogađa muškarce, međutim postoje periodi i životne faze u kojima i žene gube kosu. O pitanjima koje žene imaju o gubitku kose pričamo sa Anom Kovačević, stručnom saradnicom za edukaciju VICHY.

Pročitaj članak

go to top