NOVOKljučne informacije o kolačićima na našim stranicama. Pročitajte višeOVDE SADA.

Ako ne preduzmete ništa, to će se tretirati kao prihvatanje kolačića.

Zatvori

  • research
  • Points de vente
  • newsletter
  • Moja koža

Antioksdativno delovanje ,,zlatnog korenja"

Bajkalska kapica je biljka iz kineske pokrajine Šanksi koja je izložena izuzetno hladnom vremenu i intenzivnom UV zračenju. Izložena ovako grubim uslovima, bajkalska kapica je morala da postane vrlo otporna kako bi preživela.

Tako je i njeno korenje postalo neverovatno snažno i dobilo je naziv ,,zlatno korenje".


Već 2.000 godina je bajkalska kapica jedna od ključnih biljaka u tradicionalnoj kineskoj medicini, a Laboratorije Vichy su je odabrali među hiljadama biljaka koje postoje u Kini zbog njenog sveobuhvatnog delovanja koje štiti kožu od oksidacije, UVA zraka i zagađenja. 

Laboratorije Vichy su dokazale njene neverovatne antioksidativne osobine, kao i da je spektar tog delovanja jači od onog kod referentnih molekula poput vitamina C i vitamina E.

BAICALIN: Antioksdativno delovanje ,,zlatnog korenja"

Naši kultni proizvodi

Najčitanije

Sastojci

Probiotski sastojak bifidus za snažniju kožu

Probiotici su živi mikroorganizmi dugo proučavani zbog svog blagotvornog dejstva na zdravlje, posebno na intestinalnu mikrofloru. Bifidus je probiotski sastojak dobijen fermentacijom bakterija Bifidobacterium Longum. Vichy je predstavio inovaciju koristeći ovaj neživi probiotski sastojak blagotvoran prema koži u svojoj novoj formulaciji.

Pročitaj članak

Sastojci

BIFIDUS

Niste još upoznati sa bifidusom? E pa Vaš digestivni sistem sigurno jeste. Bifidus je ,,prijateljska" bakterijska flora koja sprečava rast štetnih bakterija i zvezda je iznenađujućeg bestselera Džulije Enders (Giulie Enders) ,,Ljupka creva" (Charming Bowels).

Pročitaj članak

go to top