NOVOKljučne informacije o kolačićima na našim stranicama. Pročitajte više OVDE SADA.

Ako ne preduzmete ništa, to će se tretirati kao prihvatanje kolačića.

Zatvori

Vichy se obavezuje da će poštovati poverljivost ličnih podataka dobijene putem ovog formulara. Lični podaci prikupljeni pomoću ovog formulara biće korišćeni isključivo od strane kompanije Vichy za obradu vašeg naloga, kao i za obradu podataka o mišljenju potrošača.

Vi imate pravo pristupa, ispravljanja i povlačenja svih podataka koji se na vas odnose. To pravo možete iskoristiti u svakom trenutku slanjem e-maila na sledeću adresu info@vichy.rs

Imate pravo da u svakom trenutku saznate sve o našoj politici zaštite ličnih podataka kao i o  ostalim pravnim odredbama.

OK

OKCancel

Thank you

Close

4 Idéalia načina kako da tokom dana istaknete lepotu svoje kože

U svakom trenutku postoji “idealan način” za poboljšanje prirodnog sjaja kože.

Najbolji proizvodi za negu kože lica tu su za Vas kada su Vam najpotrebniji i prilagođavaju se Vašem užurbanom tempu života. Idéalia Vam nudi 5 osnovnih načina kako da, u svakom trenutku tokom dana, koži ponudite ono što joj je potrebno da istakne Vaš unutrašnji sjaj i lepotu. Bilo da ste se vrteli cele noći u krevetu i želite da ulepšate ten pre jutarnjeg sastanka ili ste na suncu i želite da Vaša koža ostane hidrirana i zaštićena od štetnih sunčevih zraka, postoji „Idéalia način" za poboljšanje prirodnog sjaja Vaše kože.

1. Oživite i očistite ten uz Life Serum

Noćas niste dovoljno spavali, a jutros želite da izgledate što bolje: Idéalia Life Serum pristiže u pomoć. Najprodavanija formula obogaćena spojem aktivnih sastojaka R2412+LHA štiti kožu oštećenu uticajem stresa, zagađenja i neujednačene ishrane. Anti-age serum daće Vašem tenu zdravi sjaj i pročistiće i ujednačiće ga i suziće pore. Kožu prolepšava u trenu, tako da dan možete da započnete sa sjajem punim samopouzdanja. 

2. Istaknite te bistre oči

Kasno je jutro i Vi morate na važan poslovni ručak. Pomalo ste već i umorni, a to primećujete i u odrazu u ogledalu. Srećom, tu je Idéalia Eyes koja podmlađuje Vaš pogled, daje mu vedrinu i uklanja podočnjake. Ova inovativna krema za područje ispod očiju obogaćena je iluminatorima trenutnog delovanja i kombinacijom spoja DRM-Bright, kofeina i vitamina B3, koji uglačavaju kožu i ublažavaju sitne bore na području oko očiju, koje je potom meko i elastično. 

3. Najpre zaštitite i posvetlite Vašu kožu

Imate naporan dan – čeka Vas dug dan u kancelariji ili pak dan prepun porodičnih obaveza. Dajte svojoj koži sve što joj je potrebno da se suoči sa svakodnevnim stresom. Za celodnevnu hidrataciju i svež, jasan pogled nanesite dnevnu kremu za glatku kožu zdravog sjaja (nega za suvu i za normalnu kožu) ili gel-kremu (idealna za masnu do mešovitu kožu). Posebno je formulisana sa multiaktivnim čajnim ekstraktom kombuhe, vitaminima i mineralizovanom termalnom vidom Vichy, koji koži garantuju celodnevni zdravi sjaj i mekoću. Ten je hidriran, blistav i posvetljen. 

4. Vratite svojoj koži zdrav sjaj, čak i kada ne spavate dovoljno

Stres svakodnevnog života može uzrokovati kratke noći, što dovodi do umornog tena bez zdravoga sjaja. Najbolje noćne hidratantne nege i anti-age proizvodi deluju na efekte mogućih problema sa spavanjem i Idéalia Skin Sleep čini upravo to. Osvežava i obnavlja Vašu kožu i daje joj svež, odmoran izgled, kako biste sa samopouzdanjem mogli da održite jutarnju prezentaciju. 


Najčitanije

go to top