NOVOKljučne informacije o kolačićima na našim stranicama. Pročitajte više OVDE SADA.

Ako ne preduzmete ništa, to će se tretirati kao prihvatanje kolačića.

Zatvori

Vichy se obavezuje da će poštovati poverljivost ličnih podataka dobijene putem ovog formulara. Lični podaci prikupljeni pomoću ovog formulara biće korišćeni isključivo od strane kompanije Vichy za obradu vašeg naloga, kao i za obradu podataka o mišljenju potrošača.

Vi imate pravo pristupa, ispravljanja i povlačenja svih podataka koji se na vas odnose. To pravo možete iskoristiti u svakom trenutku slanjem e-maila na sledeću adresu info@vichy.rs

Imate pravo da u svakom trenutku saznate sve o našoj politici zaštite ličnih podataka kao i o  ostalim pravnim odredbama.

OK

OKCancel

Thank you

Close

Skidanje šminke

Obezbedite koži kiseonik uz pomoć efikasnog i nežnog sredstva za uklanjanje šminke koje je deo Pureté Thermale linije, napravljene u Vichy laboratorijama. Pošto su prilagođena osetljivim očima i koži, sva sredstva i micelarna voda uklanjaju šminku i nečistoće u jednom koraku. Pureté Thermale linija obuhvata i proizvode koji se ispiraju i koji se ne ispiraju, i zahvaljujući njima vaša koža postaje savršeno čista i meka uz prijatan osećaj svežine. Vaša koža može da diše.