NOVOKljučne informacije o kolačićima na našim stranicama. Pročitajte više OVDE SADA.

Ako ne preduzmete ništa, to će se tretirati kao prihvatanje kolačića.

Zatvori

Vichy se obavezuje da će poštovati poverljivost ličnih podataka dobijene putem ovog formulara. Lični podaci prikupljeni pomoću ovog formulara biće korišćeni isključivo od strane kompanije Vichy za obradu vašeg naloga, kao i za obradu podataka o mišljenju potrošača.

Vi imate pravo pristupa, ispravljanja i povlačenja svih podataka koji se na vas odnose. To pravo možete iskoristiti u svakom trenutku slanjem e-maila na sledeću adresu info@vichy.rs

Imate pravo da u svakom trenutku saznate sve o našoj politici zaštite ličnih podataka kao i o  ostalim pravnim odredbama.

OK

OKCancel

Thank you

Close

Nega posle sunčanja

Za smirivanje kože posle izlaganja sunčevom UV zračenju, Vichy je razvio liniju preparata za upotrebu posle sunčanja koji su obogaćeni Vichy termalnom vodom. Ovi efikasni preparati obezbeđuju visok stepen podnošljivosti, čak i za najosetljivije tipove kože. Kremasti Vichy preparat Après Soleil namenjen je za svakodnevnu upotrebu. Ovaj proizvod predstavlja kombinaciju koncentrovanog biljnog lipida i intenzivno hidrirajući aktivni sastojak koja sprečava isušivanje kože. Ukoliko vam se ipak desi da izgorite od sunca, možete da smirite kožu nanošenjem Vichy Après Soleil Baume, koji pomaže ćelijama i odmah otklanja vreli osećaj pečenja.