NOVOKljučne informacije o kolačićima na našim stranicama. Pročitajte više OVDE SADA.

Ako ne preduzmete ništa, to će se tretirati kao prihvatanje kolačića.

Zatvori

Vichy se obavezuje da će poštovati poverljivost ličnih podataka dobijene putem ovog formulara. Lični podaci prikupljeni pomoću ovog formulara biće korišćeni isključivo od strane kompanije Vichy za obradu vašeg naloga, kao i za obradu podataka o mišljenju potrošača.

Vi imate pravo pristupa, ispravljanja i povlačenja svih podataka koji se na vas odnose. To pravo možete iskoristiti u svakom trenutku slanjem e-maila na sledeću adresu info@vichy.rs

Imate pravo da u svakom trenutku saznate sve o našoj politici zaštite ličnih podataka kao i o  ostalim pravnim odredbama.

OK

OKCancel

Thank you

Close

Krema za lice za muškarce

Vichy u svojoj ponudi ima širok spektar preparata koji su specijalno napravljeni za mušku kožu, čak i onu najosetljiviju. Hidratantna nega protiv umora za lice i kožu oko očiju, preparati za borbu protiv znakova starenja, hidratantni preparati za učvršćivanje kože, pročišćavajući fluidi... Muškarci na raspolaganju imaju pravi izbor efikasnih preparata za borbu protiv peckanja posle brijanja, suve kože i posledica prolaska vremena.