NOVOKljučne informacije o kolačićima na našim stranicama. Pročitajte više OVDE SADA.

Ako ne preduzmete ništa, to će se tretirati kao prihvatanje kolačića.

Zatvori

Vichy se obavezuje da će poštovati poverljivost ličnih podataka dobijene putem ovog formulara. Lični podaci prikupljeni pomoću ovog formulara biće korišćeni isključivo od strane kompanije Vichy za obradu vašeg naloga, kao i za obradu podataka o mišljenju potrošača.

Vi imate pravo pristupa, ispravljanja i povlačenja svih podataka koji se na vas odnose. To pravo možete iskoristiti u svakom trenutku slanjem e-maila na sledeću adresu info@vichy.rs

Imate pravo da u svakom trenutku saznate sve o našoj politici zaštite ličnih podataka kao i o  ostalim pravnim odredbama.

OK

OKCancel

Thank you

Close

BB krema sa zaštitnim SPF faktorom

Razmišljajući o zaštiti vaše kože i vaše lepote, Vichy je u svojim laboratorijama razvio ovu obojenu BB emulziju koja posle nanošenja ostavlja nemasni osećaj mekane kože. Visoki sadržaj sastojaka koji blokiraju sunčevo zračenje štiti vašu kožu od sunčevog zračenja i njegovog uticaja na starenje ćelija, ali i odlaže pojavu staračkih fleka. Pomozite svojoj koži da se prolepšava iz dana u dan uz pomoć Vichy BB linije krema za zaštitu od sunca. Ovi pravi kozmetički preparati ujednačavaju ten i daju mu prirodno blistav osunčani izgled, istovremeno štiteći kožu.