NOVOKljučne informacije o kolačićima na našim stranicama. Pročitajte više OVDE SADA.

Ako ne preduzmete ništa, to će se tretirati kao prihvatanje kolačića.

Zatvori

Vichy se obavezuje da će poštovati poverljivost ličnih podataka dobijene putem ovog formulara. Lični podaci prikupljeni pomoću ovog formulara biće korišćeni isključivo od strane kompanije Vichy za obradu vašeg naloga, kao i za obradu podataka o mišljenju potrošača.

Vi imate pravo pristupa, ispravljanja i povlačenja svih podataka koji se na vas odnose. To pravo možete iskoristiti u svakom trenutku slanjem e-maila na sledeću adresu info@vichy.rs

Imate pravo da u svakom trenutku saznate sve o našoj politici zaštite ličnih podataka kao i o  ostalim pravnim odredbama.

OK

OKCancel

Thank you

Close

Zaštita lica tokom sunčanja

Vichy Ideal Soleil linija preparata za negu lica štiti svaki tip kože od sunčevog UV zračenja. Na raspolaganju su različiti stepeni zaštite, a svaki proizvod se jednostavno koristi. Svi ovi fantastično kremasti proizvodi se lako upijaju i posle njih koža je meka i zaštićena od sunčevog zračenja. Imate na raspolaganju izbor koji se sastoji iz matirajućih losiona, kompaktnih kozmetičkih proizvoda za sunčanje, krema za zaštitu tela i BB krema koje ostavljaju zdrav sjaj. Sve vaše potrebe u pogledu zaštite od UV zračenja su zadovoljene, i na vama je samo da budete lepi i zaštićeni.