NOVOKljučne informacije o kolačićima na našim stranicama. Pročitajte više OVDE SADA.

Ako ne preduzmete ništa, to će se tretirati kao prihvatanje kolačića.

Zatvori

Vichy se obavezuje da će poštovati poverljivost ličnih podataka dobijene putem ovog formulara. Lični podaci prikupljeni pomoću ovog formulara biće korišćeni isključivo od strane kompanije Vichy za obradu vašeg naloga, kao i za obradu podataka o mišljenju potrošača.

Vi imate pravo pristupa, ispravljanja i povlačenja svih podataka koji se na vas odnose. To pravo možete iskoristiti u svakom trenutku slanjem e-maila na sledeću adresu info@vichy.rs

Imate pravo da u svakom trenutku saznate sve o našoj politici zaštite ličnih podataka kao i o  ostalim pravnim odredbama.

OK

OKCancel

Thank you

Close

Zaštita dečje kože tokom sunčanja

Dečija koža je izuzetno osetljiva i potrebna joj je zaštita od štetnih uticaja sunčevog UVA i UVB zračenja. Zbog toga je Vichy razvio liniju proizvoda za zaštitu od sunca koji obezbeđuju visok stepen zaštite u vodootpornim formulacijama. Kao proizvodi napravljeni za decu, obogaćeni su Vichy termalnom vodom. Uz umirivanje, učvršćivanje i regenerisanje kože, ovi proizvodi obezbeđuju nežno i efikasno rešenje za zaštitu dece od sunca. Bez obzira na to da li najviše volite sprej, mleko ili penu, svaka od ovih tekstura stvara osećaj prijatnosti i lako se nanosi zahvaljujući tome što je kremasta.