NOVOKljučne informacije o kolačićima na našim stranicama. Pročitajte više OVDE SADA.

Ako ne preduzmete ništa, to će se tretirati kao prihvatanje kolačića.

Zatvori

Vichy se obavezuje da će poštovati poverljivost ličnih podataka dobijene putem ovog formulara. Lični podaci prikupljeni pomoću ovog formulara biće korišćeni isključivo od strane kompanije Vichy za obradu vašeg naloga, kao i za obradu podataka o mišljenju potrošača.

Vi imate pravo pristupa, ispravljanja i povlačenja svih podataka koji se na vas odnose. To pravo možete iskoristiti u svakom trenutku slanjem e-maila na sledeću adresu info@vichy.rs

Imate pravo da u svakom trenutku saznate sve o našoj politici zaštite ličnih podataka kao i o  ostalim pravnim odredbama.

OK

OKCancel

Thank you

Close

Umirujuća nega za lice

Vaše lice je iritirano promenjivim vremenskim prilikama i zagađenjem i zato hidratantna krema nije uvek dovoljna. Vichy je kreirao liniju proizvoda koji umiruju kožu i otklanjaju neprijatnost. Fini mlaz Vichy termalne vode, smirujuće sredstvo za skidanje šminke za čak i najosetljivije oči, umirujući losion, micelarni rastvor: svaki od ovih preparata smiruje kožu lica i odgovara svakom tipu kože, čak i onim najosetljivijim. Koža postaje mekša, svetlija i bolje hidrirana.