NOVOKljučne informacije o kolačićima na našim stranicama. Pročitajte više OVDE SADA.

Ako ne preduzmete ništa, to će se tretirati kao prihvatanje kolačića.

Zatvori

Vichy se obavezuje da će poštovati poverljivost ličnih podataka dobijene putem ovog formulara. Lični podaci prikupljeni pomoću ovog formulara biće korišćeni isključivo od strane kompanije Vichy za obradu vašeg naloga, kao i za obradu podataka o mišljenju potrošača.

Vi imate pravo pristupa, ispravljanja i povlačenja svih podataka koji se na vas odnose. To pravo možete iskoristiti u svakom trenutku slanjem e-maila na sledeću adresu info@vichy.rs

Imate pravo da u svakom trenutku saznate sve o našoj politici zaštite ličnih podataka kao i o  ostalim pravnim odredbama.

OK

OKCancel

Thank you

Close

Suva koža

Suvoj koži je potrebna zaštita od agresivnih uslova i proizvoda, i ona uvek treba da bude zaštićena, nahranjena i hidrirana. Stručnjaci u Vichy laboratorijima razumeju ovaj problem i zato Vichy u svojoj ponudi ima upotpunjenu liniju šminke koja je namenjena suvoj koži. Podloge iz ove linije štite, hrane i neguju vašu kožu, obezbeđujući besprekoran ten. Bez obzira na to da li vam je potrebno blago ili jače prekrivanje, kao i na to da li koristite tečnu ili praškastu podlogu, možete da iskoristite Vichy ekspertizu na najbolji mogući način kako biste imali lepu kožu.