NOVOKljučne informacije o kolačićima na našim stranicama. Pročitajte više OVDE SADA.

Ako ne preduzmete ništa, to će se tretirati kao prihvatanje kolačića.

Zatvori

Vichy se obavezuje da će poštovati poverljivost ličnih podataka dobijene putem ovog formulara. Lični podaci prikupljeni pomoću ovog formulara biće korišćeni isključivo od strane kompanije Vichy za obradu vašeg naloga, kao i za obradu podataka o mišljenju potrošača.

Vi imate pravo pristupa, ispravljanja i povlačenja svih podataka koji se na vas odnose. To pravo možete iskoristiti u svakom trenutku slanjem e-maila na sledeću adresu info@vichy.rs

Imate pravo da u svakom trenutku saznate sve o našoj politici zaštite ličnih podataka kao i o  ostalim pravnim odredbama.

OK

OKCancel

Thank you

Close

Nega za dubinsko čišćenje muške kože

Vichy u svojoj ponudi za muškarce ima liniju koja je specijalno prilagođena njihovim potrebama, za svaki tip kože. Ovaj pročišćavajući gel za čišćenje se ispira posle nanošenja i bori se protiv nepravilnosti masne kože i ne stvara osećaj suvoće. Pročišćavajuća pena za brijanje umiruje peckanje posle brijanja i sprečava pojavu mikroposekotina. Ova nemasna, pročišćavajuća hidratantna tečnost se odmah upija u kožu i stvara osećaj svežine. Vichy pročišćavajući preparati za muškarce imaju sinergično dejstvo za besprekornu kožu.