NOVOKljučne informacije o kolačićima na našim stranicama. Pročitajte višeOVDE SADA.

Ako ne preduzmete ništa, to će se tretirati kao prihvatanje kolačića.

Zatvori

  • research
  • Points de vente
  • newsletter
  • Moja koža
NEOVADIOL MAGISTRAL Hranljivi balzam za gustinu kože
NEOVADIOL MAGISTRAL Hranljivi balzam za gustinu kože

NEOVADIOL

NEOVADIOL MAGISTRAL
Hranljivi balzam za gustinu kože

Dnevna krema - Dnevna nega

54 mišljenja  |  Dajte svoje mišljenje

Sanje o idealni koži so postale resničnost, tudi za zrelo kožo
Za sve žene koje koje imaju zrelu kožu i žele se boriti protiv: pogoršanja gubitka gustine, povećanja krhkosti i suvoće kože.

Saznajte više

Kako pronaći apoteku Da li ovaj proizvod odgovara i meni? ONLINE KUPOVINAUčlanite se u anti-age klub

Oblikovane crte lica.  Intenzivan prijatan osećaj.  +

Efikasnost

TEHNOLOGIJA REKONSTRUKCIJE TKIVA + OBNAVLJAJUĆA VITALNA ULJA:
Više od 30 godina ekspertize iz oblasti tkivnog inženjeringa omogućilo je Vichy laboratorijama da stvore tehnologiju rekonstrukcije tkiva koja može da obnovi gustinu kože*. *test in vitro
Ova inovacija je bila moguća zahvaljujući jedinstvenoj kombinaciji aktivnih sastojaka: Proteic Gf-a koji stimuliše faktore rasta, proteine neophodne za strukturu rekonstrukciju tkiva, i Pro-Xylan koji ojačava vezivna tkiva, rezervoare faktora rasta.

Kako bi odgovorile na potrebe zrele kože Vichy laboratorije su aktivne sastojke za rekonstrukciju tkiva udružile sa novom generacijom vitalnih obnavljajućih ulja. Pored njihovih hranljivih svojstava, ona pospešuju i rekonstrukciju kože zahvaljujući izuzetnom bogatstvu u omega 3, 6 i 9 masnim kiselinama. Odabrana su zbog svojih istinskih pozitivnih osobina za negu: umiruju, obnavljaju, revitalizuju i štite kožu kako bi ona povratila svu svoju vitalnost.

Hipoalergena formula ispitana je pod dermatološkim nadzorom, obogaćena sa umirujućom i jačajućom Vichy termalnom vodom. Bez parabena.

Vitalna* obnavljajuća ulja pružaju više od hranjenja kože. Kombinovana sa Pro-Xylanom i Proteic Gf-om obnavljaju** kožu.

Mekana i prijatna, koža iz dana u dan deluje punije.
Ponovo gusta koža za 8/10 žena***

*Moć ulja
**Test in vitro
***Samoprocena, 49 žena, 8 tjedana.

Tolerancija

Prijatna aktivna tekstura koja popunjava kožu i daje podjednak osećaj udobnosti, zaštićenosti i umirenosti. Bogati balzam koji sadrži visoku koncentraciju prirodnih ulja, a na koži ne ostavlja tragove ni masni sjaj.

Zadovoljstvo

Nanositi svakog dana ujutru i/ili uveče

rating : 5/5

“Krema za lice je božanstvena. Prvu kremu NEOVADIOL MAGISTRAL sam dobila iz Kanade. Odlična je. Koristim duže vreme. Dugogodišnji sam korisnik vaših pudera.”

rating : 5/5

“Izuzetan osećaj mekoće i svežine bez ikakvog traga "masnog" sjaja tokom čitavog dana. Koža je obnovljena bez suvoće i peckanja.”

Vidi sva mišljenja

Saveti stručnjaka+

Saveti stručnjaka, video saveti i objašnjenja koji će promeniti sve

Naši saveti

VAŠA RUTINA+

Rutina po Vašoj meri je takođe važna kao i nega koja je prilagođena potrebama Vaše kože

  • 01ČišćenjeUklonite nečistoće koje se svakodnevno nakupljaju na vašoj koži: posledice zagađenja, mrtve ćelije, sebum itd
  • 02Transformacija Pružite novu energiju svojoj koži i nedostaci će biti ispravljeni na trajan i vidljiv način.
  • 03NegaPružite svojoj koži sve što joj je potrebno (vodu, lipide, hranljive materije itd.) i ona će svakim danom postajati sve lepša.

Sa Florans Beneš, farmaceutkinjom, Direktorkom laboratorija Vichy. Aktivna kozmetika

Dijagnoza idealne kože

Testirajte svoju kožu uz Vichy test vaše idealne kože. Postavite svoju dijagnozu i pronađite savete za svakodnevnu negu koja odgovara vašim potrebama.

Započnite dijagnozu vaše kože

Moja apoteka

Postavite svoju dijagnozu u apoteci

O OVOME GOVORE+

SVA MIŠLJENJA O NEOVADIOL NEOVADIOL MAGISTRAL Hranljivi balzam za gustinu kože.

rating : 5/5

“Krema za lice je božanstvena. Prvu kremu NEOVADIOL MAGISTRAL sam dobila iz Kanade. Odlična je. Koristim duže vreme. Dugogodišnji sam korisnik vaših pudera.”

rating : 5/5

“Izuzetan osećaj mekoće i svežine bez ikakvog traga "masnog" sjaja tokom čitavog dana. Koža je obnovljena bez suvoće i peckanja.”

rating : 5/5

“Neovadiol gf hranjivi balzam je vrhunski preparat što se tiče zrele kože . U kombinaciji sa serumom daje neverovatan rezultat.”

rating : 5/5

“Balzam je fenomenalan, nakon 2 nedelje gustina kože je na najvišem stepenu, koža je baršunasta , bez pigmentacija, za stariju kožu neprevaziđen tretma”

Vaše mišljenje

Dopašće vam se i ovo.+